Se schimbă vremea în Banat. Când vine din nou căldura

Se schimbă vremea în Banat. Când vine din nou căldura

0
DISTRIBUIȚI

ciresi japonezi

Vremea se va răci în următoarele zile în Banat, anunță meteorologii. Potrivit estimării evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni, temperaturile vor scădea ușor, astfel că vor ajunge până la 19 grade, pe data de 19 aprilie.


Apoi, vremea se va încălzi.

“În primele zile ale intervalului, valorile termice vor scădea ușor și treptat, de la o medie regională a temperaturilor maxime de 22…23 de grade la început, până la aproximativ 19 grade, pe data de 19 aprilie. Apoi, vremea se va încălzi din nou, astfel încât, pe 24 aprilie, se vor atinge iarăși valori maxime de 23 de grade, în medie. În ultimele zile ale prognozei temperatura aerului va fi în scădere, spre o valoare medie a maximelor diurne de 18 grade la sfârșitul intervalului. Regimul termic nocturn va avea o evoluție similară, minimele fiind în scădere în prima parte a intervalului, de la 14 grade la început, până la 6…7 grade pe 21 aprilie, apoi vor crește din nou și se vor situa, în general, între 8 și 10 grade”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Probabilitatea de apariție a ploilor în Banat va fi mai ridicată pe 17 și 18 aprilie și, din nou, după data de 23 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.