Și tu poți salva viața unui copil grav bolnav. Timișorenii, invitați să...

Și tu poți salva viața unui copil grav bolnav. Timișorenii, invitați să se implice într-o campanie lunară de donare de sânge

0
DISTRIBUIȚI

Oamenii cu suflet mare sunt încurajați de Asociația „Academia Mămicilor din Timișoara” să contribuie la salvarea micuților grav bolnavi, internați la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. În acest sens, a fost lansată o campanie lunară de donare de sânge, în cadrul proiectului „Implică-te și schimbă destine”, inițiat în august 2017.

Următoarea acțiune de donare de sânge are loc în data de 26 aprilie, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara.


Potrivit organizatorilor, campania se desfășoară pentru a salva și prelungi viața copiilor internați pe Secția de Hemato-Oncologie din Timișoara.

„Vă aşteptăm din nou, cu zâmbete, după sărbătorile pascale petrecute alături de cei dragi, la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Timişoara, împreună să aducem speranţă şi să schimbăm destine. Pentru a nu se aștepta mult, vă rugăm să vizitați site-ul academiamamicilor.com şi să completați formularul de înscriere”, comunică voluntarii Asociației “Academia Mămicilor din Timișoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.