Spectacol ecvestru la Herneacova. 120 de cai se întrec într-un concurs de...

Spectacol ecvestru la Herneacova. 120 de cai se întrec într-un concurs de sărituri peste obstacole

0
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din vestul țării sunt așteptați să participe la primul spectacol ecvestru organizat la Herneacova în acest an. Este vorba despre concursul de sărituri peste obstacole Herneacova National Jumping, în care se vor întrece 120 de cai, încălecați de cei mai buni sportivi din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria.

“Țara noastră va fi reprezentată de Ionel Bucur – maestru emerit al acestui sport, Norbert Schumann – multiplu campion balcanic și național, Dunja Al Jamal – campioană balcanică și multiplă campioană naţională, Bianca Caraiman – campioană a României la juniori, Ionuț Ursache – campion balcanic, Claudiu Gheorghe – locul 24 mondial, sportiv calificat de mai multe ori la Olimpiadă, Florin Lateș și Melisa Kasler.


Bulgaria este reprezentată de Ivaylo Bonev și Andrei Gochev, cei mai buni sportivi ai ţării”, transmit organizatorii competiției.

Premiile puse în joc pentru această ediție depășesc suma de 30.000 de euro în cele două manşe de concurs.

Herneacova National Jumping este o competiție organizată de Federatia Ecvestră Română si Domeniul Herneacova și se desfășoară în perioada 13-15 aprilie şi 20–22 aprilie, între orele 9.00 şi 19.00.

Intrarea spectatorilor este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.