Spitalul Județean Timișoara se modernizează cu bani de la UE. Proiectul elaborat...

Spitalul Județean Timișoara se modernizează cu bani de la UE. Proiectul elaborat de CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

Vești bune pentru pacienții din tot vestul țării care ajung la Spitalul Județean din Timișoara. Consiliul Județean Timiș a depus pentru finanțare un proiect în valoare de 1.500.000 de lei pentru dotarea cu aparatură și modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.


Proiectul elaborat de specialiștii din cadrul CJ Timiș a primit votul consilierilor județeni și va fi depus pentru finanțate la ADR Vest. Alte două proiecte care vizează obținerea de fonduri europene au fost votate, astăzi, în plenul CJ Timiș.

„Astăzi, în ședința extraordinară a consiliului județean, am votat trei proiecte care vor fi depuse pentru accesarea fondurilor europene pe POR 2014-2020. Discutăm de două proiecte unde Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului sunt lideri de proiect și noi parteneri alături de ei în implementarea acestor proiecte. Discutăm de un proiect la Periam, construcția a trei locuințe protejate și reabilitarea unui centru, un proiect de 1.200.000 de euro, discutăm de Variaș cu două locuințe protejate și reabilitarea centrului, un proiect de aproximativ 950.000 de euro, iar cel de-al treilea, reabilitarea, extindere și dotarea cu aparatură medicală la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, un proiect cu o valoare aproximativă de 1.500.000 de euro. Toate trei proiectele vor fi depuse zilele acestea, au primit votul în consiliul județean și sunt convins că după evaluarea specialiștilor vom primi finanțare”, a declarat, în plenul consiliului județean, președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.