Ștefan Sandu dă vina pe angajații Primăriei Timișoara pentru lipsa unui contract...

Ștefan Sandu dă vina pe angajații Primăriei Timișoara pentru lipsa unui contract de dezinsecție și deratizare. De ce crede Adrian Orza că este în pericol sănătatea timișorenilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Problemele Timișoarei sunt departe de a fi rezolvate. Primăria nu are niciun contract semnat cu o firmă de dezinsecție și deratizare, în ciuda faptului că sezonul cald deja a sosit, iar odată cu el și insectele sau rozătoarele.

„Există câteva contracte extrem de sensibile din punct de vedere al efectului pe care îl poate produce nepunerea în practică. Este lipsă de respect a unor persoane care au anumite funcții în cadrul primăriei. Lor trebuie să li se spună că dacă nu vor să își facă treaba, să plece”, a declarat consilierul local PNL Ștefan Sandu, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE de aseară. În cadrul aceleiași emisiuni, consilierul local Adrian Orza l-a contrazis pe colegul său din CL Timișoara, spunând că „autoritățile locale nu rămân cu chestiuni de genul acesta, că au uitat să țină licitația la serviciu public.


E un birou care gestionează un singur contract și știe când acela expiră, când se duce cu documente mai departe. E puțin mai complicat decât faptul că nu și-au făcut treaba niște sclavi de pe plantație”.

Ștefan Sandu a rămas, totuși, în aceeași notă, fiind de părere că angajații Primăriei Timișoara ar trebui să vină cu soluții imediate, în loc să caute scuze. „Echipele din cadrul primăriei pot să se scuze sau să invoce toate problemele care apar în cadrul rezolvării acestor probleme. Am impresia că la ora aceasta toată lumea care se învârte acolo, o bună parte, caută scuze, caută un obstacol ca să spună că nu poate trece de el, în loc să vină cu soluții”, a declarat Ștefan Sandu, consilier local PNL.

Adrian Orza a atras atenția asupra complicațiilor la care se poate ajunge în urma lipsei de dezinsecție sau deratizare la nivel local. Consilierul local independent a explicat cum este pusă în pericol sănătatea timișorenilor. „Se poate ajunge în spitale, la urgențe pentru intervenție. Sunt foarte multe cazuri, parcurile sunt pline de căpușe. Doamne ferește de o epidemie. Cartierele sunt supraaglomerate. Spațiile sunt înghesuite. E problemă ca un oraș de talia Timișoarei să nu aibă un contract de dezinsecție de aproape patru ani. Nici comunele periurbane nu sunt foarte implicate în fenomen, dar sunt comune în care se intervine cu elicopterul împotriva țânțarilor”, a afirmat Adrian Orza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.