Gropi și spărturi ca după război pe o stradă din Timișoara. Locuitorii...

Gropi și spărturi ca după război pe o stradă din Timișoara. Locuitorii se plâng că sunt ignorați de autorități FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1232357595">
O groapă aproape imposibil de evitat

Timișorenii care circulă pe strada Frederic Mistral nu se simt ca fiind cetățeni ai unui oraș european. Sesizările pe adresa Primăriei Timișoara cu privire la gropile periculoase și starea generală precară a drumului au fost, spun ei, în mare parte ignorate.

Strada Frederic Mistral, din apropierea Uzinei de Apă, nu a cunoscut de mai bine de un deceniu vreo lucrare notabilă. Zona Crișan e tot mai circulată de navetiști din Ghiroda și nu numai, care se confruntă zi de zi cu aceleași gropi deja bine știute. Una dintre ele e aproape imposibil de ocolit deoarece în timpul zilei mai sunt și mașini parcate pe margine. Mai mult, chiar în apropierea Uzinei de Apă Industrială, strada se inundă la intersecția cu Intrarea Carului la aproape fiecare ploaie.

Drumul care se continuă spre centru (din dreptul Intr. Carului) sub numele de strada Lalelelor reprezintă de asemenea și un test pentru șoferi la orele de vârf, când aceștia trebuie să-și ”negocieze” cu ceilalți participanți la trafic parcurgerea intersecțiilor cu Mătăsarilor, apoi cu Calea Dorobanților.

O sesizare legată de problemele de pe Mistral și Lalelelor a fost făcută la finele lunii ianuarie. Termenul primit pentru rezolvare a fost mai mic de o lună. Dar de atunci singura activitate a fost peticirea unei gropi. În timp ce pe Lalelelor s-a lucrat îndelung, ca durată, la sectorul aflat între blocurile din zona Modern. Activitatea a început acolo înante de sărbători și nu a fost încheiată nici după Paște, când încă tronau semne care interziceau accesul dinspre Dorobanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.