Suporterii lui ASU Politehnica se vor deplasa în număr mare la Șiria...

Suporterii lui ASU Politehnica se vor deplasa în număr mare la Șiria pentru derby-ul cu UTA. Cum au făcut rost de mai multe bilete

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Pentru că meciul de marți le va opune pe UTA și Politehnica acesta a început, de la distanță, cu mai multe zile mai devreme. Deși organizatorii au anunțat că oaspeților le revin doar 80 de tichete din cauza capacității reduse a arenei din Șiria, fanii bănățeni au recurs la un plan „incognito” și au achiziționat câteva sute de bilete direct de la sursă: sediul clubului arădean.

Nemulțumiți cu cele doar 70 de bilete pentru sectorul vizitatorilor la derby, ultrașii timișoreni au avut drum la Arad zilele acestea. Cu o săptămână înaintea partidei se anunța că inclusiv gospodăriile din jurul arenei „Otto Grefner” nu vor fi la dispoziția fanilor ASU Poli. Aceștia nu vor repeta figura de anul trecut, când au cedat locurile din tribună de pe „Motorul” juniorilor pentru ca ei să-și încurajeze favoriții dintr-o curte din Aradul Nou.

Aseară, susținătorii „Băieților în ghete” au avut parte de o surpriză, fiind invitați pe pagina oficială a clubului să se înscrie pentru deplasare, căci sunt peste 300 de bilete disponibile.


La momentul actual sunt disponibile peste 300 de bilete. În cazul în care cererea va fi mai mare, vom încerca suplimentarea acestui număr”, au spus druckerii. Explicația e simplă, suporterii timișoreni au profitat că biletele se vând la sediul clubului UTA și au cumpărat mai multe pachete.

„Pe banii noștri facem ce vrem”, spune Sebastian Novovic, liderul Peluzei Sud. Deoarece UTA a dorit să profite de derby, biletele pentru meciul cu ASU Poli s-au vândut la pachet cu accesul la încă două meciuri ale arădenilor considerate pe teren propriu. Un astfel de pachet costă 30 de lei. Adică 10 lei pentru un meci. Suporterii timișoreni sunt așteptați să se înscrie pentru deplasare azi și mâine, între orele 18.00 – 21.00, la clubul D’arc. 

Meciul UTA – ASU Poli se dispută marți, de la ora 17.00, în runda 31 (intermediară) a Ligii a II-a. Suporterii timișoreni se vor deplasa la Șiria cu trenul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.