Timișoara, capitala bicicliștilor din România. Mii de persoane la Pedalarea de Primăvară....

Timișoara, capitala bicicliștilor din România. Mii de persoane la Pedalarea de Primăvară. Cum i-au ”încurcat” pe șoferi, în centrul orașului FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-83317990">

pedalarea de primavara

Câteva mii de iubitori ai mersului pe două roți au participat, astăzi, la tradiționala Pedalare de Primăvară, astfel că Timișoara a devenit capitala bicicliștilor din România.

Verde pentru Biciclete sărbătorește, în acest an, zece ani de activitate, motiv pentru care le-a pregătit timișorenilor o mulțime de surprize. De altfel, și traseul ales pentru Pedalarea de Primăvară reprezintă o premieră pentru Timișoara. Asta pentru că bicicliștii au avut șansa unică de a pedala pe sub Bastionul Maria Theresia, pe contrasens. Prin urmare, astăzi, între orele 16.00 și 21.30, au fost impuse mai multe restricții de circulație în Timișoara.

Bicicliștii s-au adunat pe platforma din fața halelor Timco, unde a fost organizată o expoziție de flori și au fost pregătite diferite standuri cu activități tematice.

În jurul orei 17.30, iubitorii mersului pe două roți au plecat de pe str. Circumvalațiunii pe următorul traseu: Calea A.I.Cuza – sens giratoriu Piața Mărăști – Str. Oituz – sens giratoriu Punctele Cardinale – Str. Hector (contrasens) – prin bastionul Maria Theresia (contrasens) – Bd. I.C.Brătianu – Str. Michelangelo – pasajul Michelangelo prin sensul giratoriu – Bd. C.Coposu (întoarcere la Parcul Poporului- Bd. C.Coposu – trecere pe deasupra pasajului Michelangelo – Bd. V.Pârvan – la stânga pe Bd. M. Viteazu (contrasens) – întoarcere în piața N.Bălcescu – Bd. M.Viteazu (contrasens) – Pod Mihai Viteazu – Str. 20 Decembrie 1989 – Bd. Regele Ferdinand – Bd. Republicii – Str. Sf Ioan- Str. Victor Vlad Delamarina – Str. Mărășești – Piața Victoriei, în jurul orei 18.30.

În Piața Operei, timișorenii sunt invitați să participe la un concert Phaser, iar apoi la un spectacol susținut de Smiley. De asemenea, în jurul orei 21.30, este pregătit un foc de artificii, în Parcul Central.

Foto: Virgil Simonescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.