Timișoara Saracens a învins-o pe Dinamo după dezamăgirea trăită în Germania. Bănățenii...

Timișoara Saracens a învins-o pe Dinamo după dezamăgirea trăită în Germania. Bănățenii s-au descătușat în partea secundă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Timișoara Saracens a obținut o nouă victorie în campionat, acolo unde țintește un nou titlu după ratarea obiectivului pe plan continental. Elevii lui Sosene Anesi și Chester William au început ușor ezitant jocul cu Dinamo București, dar l-au încheiat fără emoții, scor 52-7.

”Buldogii” au ajuns vecini de clasament cu deținătoarea titlului. Bănățenii încă au resimțit în această săptămână șocul eliminării din Europa după eșecul de la Heidelberg. Reminiscențe au apărut și în startul cu mai slab cotata Dinamo. Shennan a marcat primul eseu, Samoa a transformat, dar scorul avea să devină curând 7-7 după încercarea transformată de Onofrei. Shennan a recidivat și și-a adus echipa în avantaj iar la pauză scorul indica o oarecare normalitate. 19-7 în urma reușitei lui Umaga, cu transformare de această dată din partea lui Samoa.

Scorul părții a doua a fost deschis de Manumua. Apoi Drenceanu, același Shennan, Lemnaru și Samoa cască prăpastia dintre cele două echipe. Descătușarea a fost completă la 52-7, totodată și rezultatul final al întâlnirii.

Timișoara Saracens ocupă în continuare locul 4 în clasamentul SuperLigii, cu 28 de puncte acum. Bănățenii mai au un joc ușor pe teren propriu înaintea startului play-off-ului. Marți, 1 mai, de la ora 11, pe ”Gheorghe Rășcanu” din Ronaț vine ”U” Cluj. În ultima rundă a sezonului regulat campioana trebuia să întâlnească Poli Iași, formație retrasă din competiție.

Timișoara Saracens: Militaru, Sabău, Doge, Lazăr, Drenceanu (cpt.), Morrison, V. Rus, Stewart, Fercu, Rose, Shennan, Umaga, Manumua, Lemnaru, Samoa. Rezerve: Rădoi, Apoua, Pungea, I.


Mureșan, Neculau, Rupanu, Vl. Popa, Simionescu. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.