Timișoara Saracens a câștigat pe terenul ”zimbrilor” în SuperLigă. Campioana a revenit...

Timișoara Saracens a câștigat pe terenul ”zimbrilor” în SuperLigă. Campioana a revenit și s-a impus pe final la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: super-liga.ro

Formația de rugby fanion a Banatului a obținut o nouă victorie în compania rivalei din Maramureș. Timișoara Saracens s-a impus cu 22-18 în fief-ul lui CSM Știința Baia Mare, după ce la pauză scorul era favorabil gazdelor (8-7). Formația pregătită de Sosene Anesi se pregătește acum de un duel acasă, care va avea loc de această dată în Ronaț.

Timișoara Saracens a fost condusă la pauză în jocul de campionat de la Baia Mare, disputat în condiții grele.


Atât în ceea ce privește vremea, cât și starea gazonului. Bănățenii au revenit practic în joc pe final de repriză după ce au fost conduși cu 8-0 în urma unui eseu cu molul marcat de gazde, prin Fakaosilea, fără transformare, dar urmat de o penalitate mai târziu, concretizată de Taniela. Drenceanu a marcat primul eseu al oaspeților iar transformarea lui Conache a însemnat un scor strâns la pauză.

În partea a doua tot gazdele au început mai bine și după o oră de joc Taniela Maravunawasawasa a făcut 15-7, prin eseu și transformare de care s-a ocupat tot el. Eliminarea temporară suferită însă de Dumani, de la gazde, nu s-a văzut pe tabelă, Baia Mare reușind să se distanțeze prin lovitura de pedeapsă executată de Bredell. Rezistența maramureșeană a făcut greșeli și echipa lui Sosene Anesi a beneficiat de un eseu de penalizare. Apoi asaltul final s-a concretizat cu eseul lui Vasile Rus iar scorul a fost închis de Luke Samoa dintr-o penalitate.

Victoria de azi o apropie pe Timișoara Saracens la trei distanță de Baia Mare, care a căzut pe 3 și are un meci în plus disputat. Pe 13 aprilie în Banat vine CSM București.

Timișoara Saracens: Militaru, Radoi, Doge, Poparlan, Drenceanu, Morrison, Rus, Stewart, Seniloli, Rose, Simionescu, Leiataua, Umaga, Shennan, Conache. Au mai intrat: Manumua, Căpățînă, Samoa, Mariș, Doge, Apoua și Militaru. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.