Timișoreanul Kataa a lansat un nou single de succes VIDEO

Timișoreanul Kataa a lansat un nou single de succes VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Kataa și Valentin Ilie și-au unit forțele și au lansat piesa „Belief”, la labelul Deepalma a lui Yves Murasca.

Release-ul conține, pe lângă original, și un remix din partea duo-ului Misha Klein și No Hopes, din Rusia.

Băieții se bucură de un feedback foarte bun, piesa fiind deja introdusă în podcastul Purified, a lui Nora En Pure, și în chart-ul lui Ben Delay, primind, de asemenea, și un support generos, din partea unor nume mari, cum ar fi: Roger Sanchez, Milk & Sugar, Yves Murasca, Superlover, Vanilla Ace, Josh Butler, Peter Brown, D.O.N.S., Simone Vitullo și mulți alții.

Remixul duo-ului Misha Klein & No Hopes se bucură, de asemenea, de succes, fiind introdus în ediția aniversară de 5 ani, a labelului Deepalma, fiind alături de nume precum: Tube & Berger, Purple Disco Machine, CamelPhat, Groove Armada, Dario D’attis și alții.

Kataa, pe numele său adevărat Cătălin Sebastian Iordache, este un nume cunoscut în lumea DJ-ilor şi a producătorilor de muzică electronică, graţie numeroaselor sale release-uri care au avut succes în diverse clasamente.


„ Printre piesele care s-au bucurat de un succes deosebit din palmaresul lui se numără „Heart Shaped Box“, „Inner Beauty“, „1992“ sau remixul la Sofi Tukker – Drinkee (Kataa & Midi Culture Remix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.