Timişorenii de la Dirty Nano au jucat la ruleta scenei clubbing și...

Timişorenii de la Dirty Nano au jucat la ruleta scenei clubbing și au avut noroc. Ascultă ultimul lor hit, cu care “au câştigat” primul milion VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Tinu Vidaicu şi George Hora au trecut peste cel dintâi punct de referinţă, cu remix-ul oficial al piesei Jackpot, semnată original de The Motans. În doar două săptămâni, release-ul a strâns peste un million de ascultări, fiind publicată pe canalul colosului Global Records. Remix-ul se află în Top Trending pe Youtube şi se estimează că va atinge noi culmi în cel mai scurt timp. În ritmul în care se propagă, producţia timişorenilor este, fără doar şi poate, unul dintre hit-urile absolute ale acestei veri, în scena clubbing.

Track-ul este deja powerplay, în cele mai cool cluburi din ţară şi jonglează între vocalul deosebit de provocator şi beat-ul deep house, produs în Studio 66.


Jackpot-ul “dirty” a pornit din Timişoara în toată România, în seara lui 30 martie, printr-un dublu event. Cele mai sexy timişorence au fost invitate la un Meet & Greet cu Denis Roabeş, solistul The Motans, dar şi cu Tinu şi George. Acţiunea s-a mutat, odată cu venirea nopţii, în clubul Epic Society, unde s-a lăsat cu o petrecere memorabilă, în compania celor trei artişti.

„Mă bucur să văd că pasiunea noastră a ajuns la atât de mulţi prieteni, pe care ni i-am făcut în toată ţara. Muzica şi vibe-ul Dirty Nano uneşte oraşele rând pe rând: Timişoara e în formă maximă, Oradea la fel de fresh, Clujul e pe cel mai fain film, Sibiu la fel şi lista continuă. Ne vizităm, ne ascultăm, ne respectăm şi suntem acolo unii pentru alţii. Ne mişcăm rapid în nightlife, cu viteza sunetului şi mereu înainte, iar împreună suntem atât de puternici. Îi salutăm cu drag şi pe prietenii noştri de la The Motans şi toată echipa Global, alături de care am dat petreceri în sufletul TĂU, de un million de ori”, declară Tinu Vidaicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.