Timișorenii înoată pentru a veni în sprijinul femeilor cu cancer la sân....

Timișorenii înoată pentru a veni în sprijinul femeilor cu cancer la sân. Cum puteți face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

inotam pentru viata

“Înotăm pentru viață” – acesta este numele unei acțiuni organizată în scop caritabil la Timișoara pentru susținerea femeilor diagnosticate cu cancer la sân. În total, peste 120 de persoane participă în data de 15 aprilie, între orele 14.00 și 17.00, la Arena Aqua Sport, la eveniment, pentru a oferi acestor femei accesul la servicii de suport.

Toate fondurile obținute prin sponsorizare și/sau participare la acțiunea organizată de antrenorul de înot Timea Somogyi vor fi direcționate spre campania “MovingOn”, ce are ca scop îmbunătățirea vieții pacientelor, supraviețuitoarelor și familiilor acelora care se confruntă cu efectele secundare ale diagnosticului de cancer mamar.

La evenimentul caritabil sunt așteptați să participe copii cu dizabilități, pentru care cursurile de înot au făcut minuni, micuți care știu să înoate, înotători amatori sau avansați care doresc să se implice pentru o cauză nobilă.

“Poți susține acest proiect participând ca înotător (amator/avansat) și în același timp invitându-ți prietenii să îți sponsorizeze distanța înotată! Donația minimă recomandată este 50 de lei.


Banii pot fi virati în contul Asociației Mame creative, copii sănătoși, campania MOVING ON : RO22BITR003610074578RO01, CIF: 35376602 sau depuși în urnă în ziua evenimentului”. De asemenea, poți sponsoriza acțiunea printr-o donație stabilită de tine, fie ca instituție sau persoană fizică” , transmit organizatorii.

Persoanele interesate se pot înscrie la acțiunea “Înotăm pentru viață” AICI!

Prin intermediul campaniei “MovingOn”, reprezentanții Asociației “Mame creative, copii sănătoși” își propun să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor vulnerabile în fața cancerului de sân prin programe de educație, depistare precoce și suport.

“În România, nu toți oamenii știu ce înseamnă cancerul de sân, de aceea multe paciente se confruntă cu o varietate de probleme: stigmatizare, izolare, stimă de sine scăzută, depresie, anxietate, solitudine și cel mai grav, probleme financiare. De ce probleme financiare? Pentru că aproape toate femeile diagnosticate cu cancer mamar sunt nevoite să renunțe la locurile de muncă, primesc încadrare într-un grad de handicap care nu acoperă nici pe departe nevoile financiare de zi cu zi și toată cariera lor se rezumă peste noapte la o pensie de boală. Cancerul, prin natura sa, este o boală costisitoare, zeci de pacienți fiind nevoiți să apeleze la acțiuni de strângere de fonduri pentru a-și putea asigura accesul la tratamentele care pot ține boala sub control”, a declarat Mihaela Ciotea, inițiatorul campaniei “Moving On Breast Cancer”.

Mai multe informații despre evenimentul “Înotăm pentru viață” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.