Titu Bojin critică atitudinea lui Nicolae Robu. Ce spune despre situația sediului...

Titu Bojin critică atitudinea lui Nicolae Robu. Ce spune despre situația sediului PSD din Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Prieten vechi cu Nicolae Robu, Titu Bojin, președintele UNPR Timiș, îl sfătuiește pe cel pe care-l numește adesea „Lae” să pună pe primul loc interesele cetățenilor pe care-i reprezintă la Primăria Timișoara, în detrimentul intereselor personale sau ale altor obligații.

Invitat aseară la emisiunea PRESSALERT LIVE, Bojin a spus că „dacă nu se întâmplă treaba aceasta, cu părere de rău o spun, Timișoara pierde fără niciun fel de discuții”. Făcând referire la disputele pe tema locației sălii polivalente, președintele UNPR Timiș a specificat că „trebuie să se găsească soluția, așa nu se poate continua. Au trecut doi ani de zile, tot au fost probleme. O repet, bugetul Timișoarei este aproape de trei ori mai mare ca al CJ Timiș, de patru ori mai mare ca cel din Caraș-Severin, de două ori mai mare ca al Aradului.


Trebuie să se vadă realizări. Dobra (Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș – n.r) trebuie să insiste mai mult la o înțelegere cu consiliul local. La fel și Robu, să insiste la consiliul județean, să se găsească niște alianțe sincere”.

În ciuda sumei mari de bani pe care PSD-ul a investit-o in sediul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, social-democrații au în continuare probleme cu sediul. „Eu am pornit acțiunea cu sediul actual. Nu sunt președintele PSD-ului, dar cred că cei care sunt consilieri locali și județene ar trebui să stea foarte serios de vorbă cu Robu și cei din consiliul local pentru un sediu. Pentru că nu e corect. PSD s-a mutat în patru sau cinci sedii și nu a putut fi rezolvat nici unul. Toate acestea în condițiile în care în actualul sediu a băgat 300.000 de euro. I se spune că nu se poate lăsa nici în chirie sau că se va vinde cu prețuri extravagante, cum cumpără romii în centru. Nu se poate, trebuie să înțeleagă și Lae”, a conchis Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.