Trafic de coșmar la granița cu Ungaria, în vestul țării. De ce...

Trafic de coșmar la granița cu Ungaria, în vestul țării. De ce se așteaptă și patru ore pentru control

0
DISTRIBUIȚI

control camioane

Din nou nervi întinși la maximum pentru șoferii de camioane care doresc să ajungă în Ungaria prin punctele de trecere a frontierei din vestul țării. Poliția de Frontieră informează că timpii de așteptare au crescut în această dimineață.


Asta pentru că numărul camioanelor este mai mare, după ce în weekend circulația tututor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restricționată pe teritoriul maghiar.

Potrivit aplicației Poliției de Frontieră care monitorizează traficul la graniță, timpii de așteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din județul Arad, a crescut, ]n această dimineața, la 220 de minute, pe sensul de ieșire din țară pentru camioane.

Astfel, o coloană de camioane care se întinde pe mai mulți kilometri s-a format la ieșirea din țară. Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, se lucrează la capacitate maximă, fiind deschise cinci artere pe sensul de ieșire pentru camioane.

Și la vama Vărșand, tot din județul Arad, camioanele așteptă 120 de minute pentru a ieși din țară, fiind deschise două artere pe sensul de ieșire din țară pentru camioane, iar la vama Petea, din județul Satu Mare, timpii de așteptare au crescut la 120 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.