Unul din cele mai îndrăgite cluburi de underground din Timișoara se închide....

Unul din cele mai îndrăgite cluburi de underground din Timișoara se închide. Concertul cu trupa Alkonost, printre ultimele evenimente VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Unul din cele mai îndrăgite cluburi de underground din Timișoara, Daos Club își încetează activitatea la sfârșitul lunii aprilie, informația fiind confirmată pentru PRESSALERT.ro de către reprezentanții clubului.

De-a lungul celor opt ani de existență clubul Daos a fost gazda a numeroase evenimente de seamă pentru scena muzicală a Timișoarei, aici având loc o serie de concerte și recitaluri cu formații cunoscute din scena națională și internațională.


Până la sfârșitul lunii aprilie, în clubul Daos vor mai avea loc câteva evenimente, inclusiv aniversarea a opt ani de existență a locației, care se va desfășura în data de 14 aprilie. Evenimentul de aniversare va avea parte de concerte cu formația Alkonost (folk metal, Rusia) și Indefienace, iar organizatorii au anunțat că vor pune la dispoziție, ca în fiecare an, 365 de shot-uri din partea casei.

Formația Alkonost a luat naștere în 1995 și se inspiră din mitologia rusească, iar aranjamentele și riff-urile sunt extrase din power metal, black metal și symphonic metal. Popularitatea trupei a crescut în 2002 când albumul omonim al formației a fost editat de Metalism Records. Trupa Alkonost se află într-un turneu european, singura oprire din România fiind în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.