Cristian Todea și-a dat demisia de la UTA după derby-ul stricat cu...

Cristian Todea și-a dat demisia de la UTA după derby-ul stricat cu ASU Poli. Reacție interesantă vizavi de scandalul biletelor: ”Adevărul e undeva la mijloc”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: uta-arad.ro

Decizie interesantă a celui care figura marți în postura de antrenor principal al ”Bătrânei Doamne”. Cristian Todea și-a dat demisia la puțin timp după derby-ul cu scandal dintre UTA și ASU Politehnica. Fostul tehnician al arădenilor nu a ascuns că în decizia sa au contat și evenimentele neplăcute din jurul meciului întrerupt la Șiria.

Cristian Todea spune că a asigurat tranziția lui Ionuț Popa pe banca echipei de pe Mureș și că misiunea sa la UTA s-a încheiat. Întrebat dacă evenimentele de la meciul cu bănățenii au contat acesta a răspuns că da. ”Se poate spune că, oarecum, a cântărit și cele întâmplate ieri. A fost un derby foarte anost, îmi amintesc că și la meciurile de copii și juniori dintre cele două echipe părinții și cine mai veneau să ne vadă făceau o atmosferă mult peste ceea ce a fost ieri.


E clar că acest meci nu ar trebui să se joace niciodată fără galerii. Mai departe, adevărul e undeva la mijloc. Cei care au oprit accesul fanilor timișoreni pe stadion au avut motive întemeiate legate de securitate, dar mă gândesc și ceea ce a fost în sufletul celor care au vrut să intre la meci și au rămas pe dinafară cu biletele în mână. Una peste alta, am fost foarte dezamăgit de cele întâmplate la Șiria, dar fotbalul și UTA merg mai departe ca și viața în sine”, a declarat Cristian Todea pentru sportarad.ro.

Pe site-ul oficial al clubului alb-roșu despărțirea de tehnician e anunțată sec, pe trei rânduri: ”Antrenorul Cristian Todea și conducerea clubului UTA au ajuns, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării. Îi mulțumim lui Cristi pentru tot aportul adus echipei în perioada petrecută împreună și îi urăm mult succes în viitor!”.

Deși Todea era ”principalul” la duelul cu alb-violeții cel care dădea indicații pe margine era directorul tehnic Ionuț Popa, care de altfel a venit la conferința de după meci și a mai lansat diverse conspirații cu privire la scandalul biletelor. Ultima, poate fi citită pe site-ul sportarad.ro, unde acuză un ”blat” între suporterii arădeni și timișoreni, cei din urmă intrând astfel în posesia mai multor tichete. După cum se știe între ultrașii arădeni și conducerea clubului UTA există un conflict de la numirea lui Ionuț Popa în stafful tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.