Voleibalistele timișorence au terminat sezonul cu un eșec în fief-ul noii campioane....

Voleibalistele timișorence au terminat sezonul cu un eșec în fief-ul noii campioane. UVT Agroland și-a asigurat un loc în eurocupe după prima participare în A1

0
DISTRIBUIȚI

Final de campionat cu un eșec scontat pentru nou promovata UVT Agroland Timișoara. ”Cea mai frumoasă echipă” a pierdut cu 0-3 la seturi pe terenul formației care a câștigat titlul în acest sezon, CSM București.


Elevele lui Bogdan Paul reprezintă deocamdată singura formație de la jocuri sportive din oraș care are asigurat un loc în ediția următoare a cupelor europene.

Jocul de azi din Capitală nu a avut un istoric prea bogat. Bănățencele au reușit să le facă față noilor campioane doar în setul 2. În care au condus pe tabelă cu cinci puncte la un moment dat. 25-9, 26-24 și 25-16 au fost scorurile pe fiecare set în parte.

”Agro” a pierdut din nou cu CSM, dar încheie abia întâiul sezon în elită cu o performanță excelentă. De pe locul 5 în Divizia A1 timișorencele vor participa în ediția următoare a Cupei Challenge.

UVT Agroland (vs CSM): Roxana Bacșiș – 18 puncte (1 blocaj), Diana Balintoni – 3 puncte (1 blocaj), Andrea Lakovic – 5 puncte, Andreea Petra – 3 puncte,  Daniela Lupescu, Ariana Pîrv și Mihaela Ozun – libero. Au mai intrat Diana Cărbuneanu – 7 puncte (1 blocaj), Daria Popa-Calotă – 1 punct, Petruța Orlandea – 1 punct și Marisa Radu. Antrenor: Bogdan Paul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.