Ziua Internațională a Muncii aduce un nou material K-lu: se lansează Operațiunea...

Ziua Internațională a Muncii aduce un nou material K-lu: se lansează Operațiunea Monștrii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean K-lu lansează pe 1 mai un nou album care poartă numele de „Operațiunea Monștrii“. „Albumul se numește Operațiunea Monștrii și are 14 piese. Discul se va găsi pe site-ul meu de la 1 mai. Acolo o să fie un link către bandcamp, unde lumea poate să îl downloadeze gratis. Sau dacă vrea cineva, poate face și o donație. O mare parte din piese există deja în versiunea video“, a spus artistul recent în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Guerilla.

Printre piesele care se regăsesc pe acest material sonor se numără „Ascultă“, „Vreau“, „Maestrul lejer“, „Bucuria nebunilor“, „Pac pac“ sau „Film educativ“.

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks.


Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media.

Albumul lui de debut, „Chestii, socoteli“, conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre.

La sfârșitul acestei săptămâni, pe data de 4 mai, K-lu a fost invitat să susțină un set în cadrul festivalului Răcnetul Carpaților, care va avea loc la Romexpo în București, iar următoarea sa apariție „acasă“ este programată să se desfășoare pe data de 18 mai în cadrul festivalului Embargo, care va avea loc la Dudeștii Vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.