Accident violent pe centura Lugojului. Elevii unei școli din Timișoara care mergeau...

Accident violent pe centura Lugojului. Elevii unei școli din Timișoara care mergeau în excursie, implicați FOTO UPDATE Cine e de vină

0
DISTRIBUIȚI

Un accident a avut loc în această dimineaţă pe centura de ocolire a Lugojului. Nu mai puţin de 21 de persoane au fost implicate în coliziunea dintre un microbuz şi un autoturism.

În microbuz se aflau 17 elevi, două cadre didactice şi soferul, care se îndreptau într-o excursie spre Cluj-Napoca. Aceştia circulau dinspre Timişoara, atunci când a avut loc tamponul cu un autoturism în care se afla o singură persoană. Şapte dintre copii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din primele informaţii, cu toţii se află în afara oricărui pericol, având răni minore. Celelalte victime acuză dureri în zona coloanei şi a membrelor. Nu au fost persoane încarcerate.

S-a intervenit cu echipaje ale poliţiei, două autospeciale cu modul de descarcerare şi stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport victime multiple, trei ambulanţe SMURD şi o trei ambulanţe SAJ.

UPDATE Din primele informaţii, vina o poartă şoferul microbuzului, care a încercat să întoarcă într-un loc nepermis.


Nu se ştie ce l-a determinat să facă drum întors, însă în acel moment a fost lovit în plin de un tir, iar mai apoi a fost proiectat într-un autoturism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.