ACS Poli primește vizita Gazului în lupta pentru supraviețuire. Adrian Neaga a...

ACS Poli primește vizita Gazului în lupta pentru supraviețuire. Adrian Neaga a pierdut doi jucători pentru restul sezonului

1
DISTRIBUIȚI

Un nou meci, noi probleme pentru ACS Poli. Gruparea timișoreană se află pe loc retrogradabil înaintea duelului cu Gaz Metan Mediaș de pe teren propriu. Deși și-a revenit aproape complet, fundașul U21 Denis Haruț e menajat pentru restul sezonului iar un alt om din defensivă, Alex Țigănașu, trebuie să se opereze. Opțiunile lui Adrian Neaga sunt astfel tot mai reduse.

”Urmează un meci foarte imprtant pentru noi. Dar cred că avem puterea și atitudinea necesară să câștigăm. Am analizat șansele după eșec cred că vom reuși să ne salvăm. E important rezultatul de luni. Eu am încredere, le-am spus că dacă vom fi gladiatori ne vom salva. Cred că au acuzat la Sepsi acel șoc”, a declarat Adrian Neaga, tehnicianul lui ACS Poli.

”Haruț e bine, a fost lângă băieți, vom juca și cu gândul la el.


Cred că vom reuși să câștigăm. Cel puțin până la final lipsește. Și dacă vom ajunge la baraj pe el nu putem miza. Îmi îngreunează munca pentru că era cel mai în formă junior, dar am încredere în ceilalți, sunt sigur că cei care vor intra se vor ridica la un nivel înalt. Îi avem și pe Bîrnoi, Velcotă sau Oprea”, a subliniat Neaga. Haruț e refăcut, dar a suferit o leziune și e astfel protejat.

”Orice se poate întâmpla în acest play out, oricine poate să bată pe oricine. De aceea și noi trebuie să facem cât mai multe puncte. Le-am spus că nimic nu s-a terminat după Sepsi”, a precizat ”principalul” timișorenilor cu referire la ultima surpriză făcută de Concordia – victoria de la Botoșani.

La ACS Poli veștile bune sunte revenirea lui Artean și a lui Melinte. Ultimul face practic schimb de locuri cu Gabriel Cânu, pe banca suspendaților. Din păcate și Alexandru Țigănașu s-a lovit la același genunchi cu probleme și tot în jocul cu Juventus.

”Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, sperăm să obținem victoria și apoi ne gândim la meciurile de până la final. Pentru noi a fost foarte greu cu accidentarea lui Haruț, până în minutul 40 am dominat jocul. Așa a fost să fie. Sperăm să obținem victoria în meciul de luni. Mai sunt puncte în joc și dacă Doamne ferește nu câștigăm, dar meciul de luni e cel mai important acum pentru noi”, a spus și Alin Șeroni, fundaș care va fi cu siguranță titular luni.

Partida ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș se dispută luni, de la ora 20.45, în etapa a 11-a a play out-ului. Ardelenii au 25 de puncte și ocupă locul 11, salvator. Bănățenii sunt la o victorie distanță, pe loc de B.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.