ACS Poli joacă ”Derby-ul suferinței” cu Juventus București. Antrenorul Adrian Neaga e...

ACS Poli joacă ”Derby-ul suferinței” cu Juventus București. Antrenorul Adrian Neaga e nevoit să improvizeze în defensivă

0
DISTRIBUIȚI

Bănățenii au ajuns pe loc direct retrogradabil după opt jocuri în play out și au nevoie obligatoriu de puncte în următoarele partide. Poimâîne ACS Poli joacă tot acasă, de această dată cu ultima clasată, Juventus București. Timișorenii nu vor putea miza în apărare pe Cristian Melinte și Alin Șeroni, eliminați runda trecută.

”Ne aflăm în fața unui meci foarte important Melinte și Șeroni sunt suspendați. Au primit roșii. Sperăm ca cei care îi vor înlocui să se ridice la nivelul lor și să se descurce. Nu e hotărâtor, dar e unul dintre cele mai importante meciuri. Dacă vom câștiga vom avea șanse de a ne salva iar Juventus va fi prima echipă care va pica”, a declarat Adrian Neaga.

Cel mai probabil Neaga va miza pe Artean în apărare, deși închizătorul de meserie e deocamdată incert.


”Cred că va fi apt la ora jocului… E un gladiator”, a conchis tehnicianul. Acesta nu exclude trecerea la un sistem cu trei fundași, precum a încercat Leo Grozavu. ”Băieții sunt conștienți de importanța jocului. Am discutat cu Tavi Benga cu Relu Șunda, nu ne consultăm în privința sistemului. Trebuie să găsim soluția să câștigăm. Cu Voluntari am terminat cu trei fundași”, a precizat Neaga.

O altă absență certă a timișorenilor e cea a argentinianului Esteban Ciaccheri, jucător care nici nu a debutat la ACS Poli. Atacantul are permanent probeme medicale, ultima dată s-a lovit la un antrenament.

Semne de întrebare

Timișorenii au și un alt motiv de îngrijorare pe final de sezon. Pe lângă rezultatele proprii alte grupări obțin puncte neașteptate. Concordia a trimis-o pe ACS Poli pe loc direct de B după ce a învins la Sepsi, scor 2-0, formație care nu pierduse în play out până în weekendul trecut.

”Eu în mod special cred că cel mai important e să câștigăm. De aceea muncim. Să facem trei puncte. Vedeți și voi că dacă nu vom câștiga celelalte se distanțează. Eram chiar în vestiar și ne întrebam cum poate Chiajna să câștige la Sepsi, ne surprinde, dar asta este, vom juca și noi cu ei și sperăm să venim cu puncte de acolo… Suntem foarte montați, motivați, chiar avem mare nevoie de acest lucru”, a spus și Octavian Drăghici, vârful lui ACS Poli.

Partida ACS Poli Timișoara – Juventus București se dispută vineri, de la ora 17.00, în etapa a IX-a a play out-ului Ligii I. Bănățenii au 19 puncte, cu trei mai multe decât formația originară din Colentina, dar au și două puncte mai puțin față de Mediaș, ocupanta locului de baraj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.