Adrian Neaga așteaptă susținere pentru elevii săi după al doilea succes din...

Adrian Neaga așteaptă susținere pentru elevii săi după al doilea succes din play out. Marius Baciu, antrenor Juventus: ”E un moment greu”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a câștigat din nou cu Juventus, formație pe care practic a condamnat-o la retrogradare. Adrian Neaga era mulțumit de evoluția elevilor săi și cere ca aceștia să fie sprijiniți mai puternic. Marius Baciu, ”principalul” oaspeților, consideră că formația sa le-a făcut cadou victoria timișorenilor, dar nu renunță la luptă.

”A fost un meci greu prin prisma importanței, băieții au arătat că au caracter și sunt capabili să facă meciuri bune și să rămână în prima ligă. Timișoara merită. Felicit jucătorii, dau dovadă de caracter, știți problemele pe care le au… Fac un apel ca toți care pot să ajute echipa.


Mă bucură faptul că jucătorii sunt concentrați meci de meci. Am făcut un meci bun ținând cont că am avut un singur fundaș valid. Toți cei trei de pe linia de fund erau jucători cu experineță, știam că dacă vom învinge ne vom schimba moralul pentru Sepsi”, a declarat Rică Neaga.

Antrenorul a făcut referire și la situația financiară deliată a jucătorilor săi. ”Sper ca în viitorul apropiat să ajutăm acești băieți pentru că merită. Nu știu cât au crescut șansele dar ne vom agăța de aceste șanse. Așteptăm rezultatele celorlalte acum. Dacă ei vor fi susținuți in continuare cred că Timișoara va rămâne în prima ligă”, a mai spus Neaga.

Accidentarea lui Alex Țigănașu pare îngrijorătoare, ținând cont că acesta abia a revenit pe teren. ”Țigănașu va face un RMN, s-a accidentat tot la genunchiul la care s-a operat… Sper să nu fie grav, venea după o perioadă lungă de repaus”, a precizat Neaga.

”Nu prea am ce să spun, e un moment greu pentru toată suflarea noastră. Am avut un nou moment. Din nefericire am făcut două greșeli mari. Două cadouri adversarilor. Același lucru l-am făcut și etapa trecută. Patru goluri care ne costă redresarea. Am avut și momente bune… Nu avem o echipă cu valori individuale, cu un joc colectiv… Astăzi și nu numai, la fiecare joc în care am avut șansa să părăsim ultima poziție, am simțit o lipsă de curaj la băieți. Eu am mai multă încredere decât au avut ei. Când am jucat am arătat momente frumoase”, a spus și Marius Baciu, tehnicianul lui Juventus. Acesta a adăugat că la faza penalty-ului se putea acorda și fault la portar. Juventus rămâne la șase puncte distanță de primul loc salvator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.