ACS Poli merge cu speranțe, dar și cu patru absențe în fieful...

ACS Poli merge cu speranțe, dar și cu patru absențe în fieful lui Sepsi Sf. Gheorghe. Adrian Neaga: ”Parcă nu înaintăm deloc”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli are mâine meci pe terenul revelației play out-ului, cel puțin în ceea ce privește turul acestei părți de campionat. Sepsi Sf. Gheorghe are un avans de patru puncte în clasament înaintea vizitei timișorenilor, care au rămas în zona retrogradării. Marea problemă a bănățenilor sunt cele patru absențe date ca sigure de Rică Neaga.

”E poate cel mai important meci care ne așteaptă dintre ultimele, de la meci la meci suntem tot acolo, parcă nu înaintăm deloc. Ne prinde din păcate într-o perioadă foarte grea pentru că avem probleme de lot. Dar sper ca cei care vor fi să dea totul. Sper să ne intoarcem cu punct sau puncte, ca să avem moral ridicat pentru meciul cu Mediaș… Am încredere în băieții care vor intra în teren, au valoare, caracter, sper să o scoatem la capăt”, a declarat Adrian Neaga.

La ACS Poli revine Alin Șeroni din suspendare, în timp ce Cristian Melinte mai are de stat o rundă pe margine după eliminarea suferită cu Voluntari.


Rică Neaga nu va putea miza sigur pe Țigănașu, Alex Popovici și Artean în meciul din Covasna. ”Și eu mă bucur că băieții au posibilitatea să joace cu un stadion plin. Îi felicit că au suporteri și au suporteri frumoși. Fiecare echipă trebuie să fie motivată când are public… I-am analizat, au echipă solidă, dar și minusurile lor. S-a văzut la meciul cu Chiajna că pot să piardă și pe teren propriu”, a mai spus Neaga cu referire la gazde.

”Cu trei puncte acolo și o victorie cu Gaz Metan avem mari șanse la salvare atmosfera e bună. Mă bucur că Rică e lângă noi, suntem o familie unită, indiferent ce se va întampla marți ne gândim să scoatem trei puncte. Mă bucur că avem implementată de când a venit, să jucăm la victorie fiecare meci. Eu mă bucur că avem posibilitatea să jucăm fotbal cu stadioane pline, ii felicit pe cei de acolo că au avut un management care a atras publicul… Moralul nostru e foarte bun pentru că am acumulat șase puncte cu echipele care ne interesau. Să nu uităm că și noi avem jucători care s-au salvat anul trecut de la -14, avem tăria să câștigăm oriunde, cel puțin în play out”, a spus și Cătălin Straton, portarul bănățenilor.

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – ACS Poli se dispută mâine, de la ora 18.30, în runda a 10-a din play out-ul Ligii I. Timișorenii sunt pe locul 13, retrogradabil, cu 22 de puncte, la egalitate Gaz Metan, formație aflată pe poziția de baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.