ACS Poli s-a despărțit de ”decanul de vârstă” al echipei. Cine sunt...

ACS Poli s-a despărțit de ”decanul de vârstă” al echipei. Cine sunt acum cei mai bătrâni jucători de sub comanda lui Adrian Neaga

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Adrian Pîclișan

Clubul timișorean din Liga I a anunțat astăzi despărțirea de cel mai vârstnic component din ultimele sezoane. Marius Croitoru (37 de ani) nu mai face parte din lotul pe care se bazează ACS Poli pentru finalul sezonului. Mijlocașul veteran nu a mai prins niciun minut de joc de când formația bănățeană a fost preluată de Adrian Neaga.

ACS Poli a renunțat la veteranul pe care mizase în ultimele trei sezoane în Liga I.


”Pe această cale, vreau să-i mulțumesc personal lui Marius pentru tot ce a făcut sub culorile echipei noastre. Apreciem contribuția lui la rezultatele din acești ani și îi dorim mult succes în tot ceea ce-și propune mai departe în cariera profesională!”, a declarat președintele Radu Birlică. Marius Croitoru nu a mai prins ”foaia” de când Leo Grozavu a fost înlocuit cu Rică Neaga. Mijlocașul bifase 16 jocuri în ediția 2017-18 a Ligii I.

Croitoru, care va împlini pe 2 octombrie 38 de ani, a sosit la ACS Poli în august 2015 de la FC Botoșani. El contribuise în sezonul trecut la salvarea miraculoasă de la retrogradare a echipei antrenate atunci de Ionuț Popa. A purtat de asemenea banderola de căpitan și are un total de patru goluri și șase assist-uri în cele 80 de meciuri jucate pentru gruparea bănățeană.

Plecarea lui Croitoru înseamnă și ”promovarea” fundașului Gabriel Cânu în postura de cel mai vârstnic component al lotului. Acesta a împlinit pe 18 ianuarie 37 de ani. În timp ce Răzvan Raț e al doilea cel mai bătrân jucător de la ACS Poli, urmând să împlinească aceeași vârstă pe 26 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.