ACS Poli a căpătat curaj pentru vizita Voluntariului. Ce spun timișorenii despre...

ACS Poli a căpătat curaj pentru vizita Voluntariului. Ce spun timișorenii despre posibilele ”jocuri de culise”

0
DISTRIBUIȚI

Bănățenii încep returul cu încă două partide pe teren propriu, motiv de optimism pentru formația pregătită de Adrian Neaga. Antrenorul lui ACS Poli vrea să lege succesul cu Chiajna cu o victorie vineri împotriva Voluntariului, formație la care activează nașul său, Adrian Mutu.

”Suntem în fața unui meci la fel de dificil ca altele, dar sperăm într-o nouă victorie. Fiecare meci din play out are o importanță aparte. Sper să-i duc pe băieți la o formă fizică bună și la acest meci. Trebuie uitat cel cu Concordia și să ne impunem. Atmosfera e relaxată, s-au antrenat bine și chiar vorbim despre un nou succes. Și Voluntariul ca și noi, are minusuri, plusuri, am analizat și sper că le-am găsit pentru a câștiga. Ieri dimineața l-am intrebat (n.r. pe Mutu) dacă folosește aceeași echipă. Glumim, ne cunoaștem de mici, e normal. Vom fi adversari 90 de minute. Sper să mă bucur și după ziua de vineri”, a declarat Adrian Neaga. Mutu va sta însă în tribună la Timișoara, fiind suspendat după runda precedentă.


Gazdele nu vor putea miza sigur pe Gabriel Vașvari, suspendat.

”Vrem să luăm fiecare meci în parte. Această luptă pentru supraviețuire se va juca până în ultima etapă. Dacă finalul ne va duce la baraj nu va fi nicio problemă. Dar dacă băieții și-au dat seama de calitatea lor vom rămâne fără baraj. Toți jucătorii care lipsesc contează. Dar în lot sunt jucători care pot suplini absențele”, a precizat Neaga.

Finalul Ligii I aduce ca de obicei și rezultate neașteptate din partea unor formații aflate în zona periculoasă a clasamentului, dar ”principalul” bănățenilor nu se concentrează pe acest aspect. ”Am văzut tot ce se discută, important e să ne câștigăm noi punctele puse în joc. Am văzut că nu a fost chiar o etapă fastă. Au câștigat și Sepsi și Mediașul”, a conchis Rică Neaga. Acesta nu mai are reproșuri de făcut arbitrilor după runda în care echipa sa a fost ”fluierată” de bucureșteanul Radu Petrescu: ”Avem arbitri buni în România, ați văzut arbitrajul lui Radu Petrescu…”.

”Ne așteaptă o partidă dificilă, va fi foarte importantă în viitorul care e din ce în ce mai capital pentru echipele care nu reușesc să câștige. Sunt vreo patru echipe iar care câștigă se îndepărtează de zona retrogradării. Îi cunoaștem pe cei de la Voluntari, încă avem orgoliul rănit, de fiecare dată ne-au învins, inclusiv după minutul 90. Sper să nu se repete acele jocuri, să câștigăm și să-i facem pe toți care ne susțin fericiți. Ne dorim o victorie cu orice preț. Un succes ne-ar da șanse mari. A fost o relaxarea de o zi-două, și contracandidatele au făcut puncte. Victoria trecută nu are valoare dacă nu continuăm pe aceeași lungime. Nu ne gândim la jocuri de culise, sunt lucruri negative și nu trebuie să ne gândim la acest lucruri. Victoria ne-a dat încredere”, a spus și mijlocașul Alex Munteanu.

Partida ACS Poli – FC Voluntari se dispută vineri, de la ora 18.00. Oaspeții sunt pe locul 11 și au doar două puncte peste bănățeni în clasament. Gazdele sunt momentan pe loc de baraj, cu 19 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.