Adrian Neaga nu mai crede în minuni: ”Nu mai avem nicio speranță”....

Adrian Neaga nu mai crede în minuni: ”Nu mai avem nicio speranță”. Antrenorul lui ACS Poli, pesimist și în privința viitorului clubului

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli nu i-a făcut față lui Dinamo și nu doar locul de Liga I e în pericol. Adrian Neaga nu crede că Juventus o poate stopa pe Voluntari în ultima etapă și e convins că lupta pentru salvare a fost pierdută.

”E o seară tristă. Am făcut tot ce am putut să acumulăm punctele necesare să rămânem în prima ligă. Din păcate nu am reușit. Șansele sunt reduse. Eu sunt realist, nu mai avem nicio șansă să rămânem în Liga I”, a declarat Adrian Neaga, tehnicianul lui ACS Poli.

Întrebat de viitorul echipei din vară, Neaga nu a știut ce să răspundă. ”Nu știu ce se va întâmpla, trebuie întrebate alte persoane.


Nu cred că Poli are un plan, mai e o etapă…”, a mai spus Rică Neaga.

”Suntem singura echipă care a plecat fără niciun ban. Datoriile din urmă ne-au pus in această postură”, a mai spus ”principalul” timișorenilor.

Acesta a precizat că probabil jucătorii, neplătiți practic în acest an, au fost copleșiți de importanța partidei cu ”câinii”. ”Cine știe dacă vom mai primi vreun ban, asta e situația… Nu știu ce să mai spun, cred că am fost puțin depășiți de importanța jocului”, a conchis Rică Neaga.

Bratu: ”Mă așteptam la mai mult de la Poli”

Florin Bratu, care are o perioadă excelentă pe banca lui Dinamo, a subliniat că ACS Poli l-a surprins negativ. ”Ne așteptam să fie un meci dificil pentru că Poli avea nevoie uriașă de puncte. Din fericire am interpretat bine jocul, am reușit să înscriem, să ne creăm ocazii. Am văzut un Dinamo ofensiv, care și-a creat un stil de joc. Mă bucur și am speranțe că pe viitor putem forma o echipă competitivă… Mă așteptam la mai mult, pentru că are jucători cu ștate vechi in Liga I, probabil problemele financiare, din jurul terenului, i-au afectat. Pot spune că sunt mulțumit, dar vreau să imbunătățesc lucrurile. Obiectivul e să fim in primele șase apoi sperăm alături de colegi, de care suntem mândri. Am venit in incertitudine și mă bucur că m-am făcut ințeles. Am ajuns la 11 victorii din 13. Punctele importante se câștigă cu echipele mai slab cotate”, a mai spus ”principalul” bucureștenilor.

Sâmbătă, de la 21.30, ACS Poli are obligația să o învingă pe Chiajna și să spere totodată ca Juventus să o bată pe Voluntari pentru a ocupa astfel poziția de baraj, lucru aproape imposibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.