Alina Gorghiu, atac devastator la adresa PSD Timiș: Nu l-a sprijinit pe...

Alina Gorghiu, atac devastator la adresa PSD Timiș: Nu l-a sprijinit pe premierul timișorean, dar îl lingușește pe cel teleormănean

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL Alina Gorghiu îi ironizează pe cei din PSD Timiș, care au anunțat, sâmbătă, că sunt dispuși chiar să iasă în stradă pentru Viorica Dăncilă. Într-o postare publicată, astăzi, pe pagina sa de Facebook, Alina Gorghiu este convinsă că nu va avea loc niciun miting de susținere a premierului României.

„Sunt sigură că mitingul acesta de care vorbește acum PSD nu va avea loc, la fel cum nu au avut loc nici cele anunțate mai înainte împotriva «statului paralel» sau pentru sprijinirea familiei.


Cei care încă mai cred în mitingurile PSD au toate șansele de a încărunți așteptând. Teoretic însă, numai teoretic, dacă ar avea loc, ar fi și câteva lucruri interesante. În primul rând, ar fi discursul Vioricăi Dăncilă, premierul pentru care s-ar face mitingul. Oare cum ar ieși?”, a scris senatorul PNL de Timiș pe rețeaua de socializare.

De asemenea, Alina Gorghiu critică atitudinea conducerii din PSD Timiș, despre care spune că „am văzut că anunță că «transmite conducerii naționale» (adică șefului lor suprem Liviu Dragnea) că este pregătit «inclusiv de a ieși în stradă». Îmi amintesc de o conferință de presă la care am spus că PSD Timiș nu este pregătit să îl sprijine pe premierul timișorean, dar apoi va veni vremea să lingușească premierul teleormănean. Iată că vremea aceea a venit! Și pentru ce vrea PSD Timiș să iasă în stradă? Pentru a lăsa Guvernul să pregătească atacul la Pilonul II de pensii pentru că, după mărețul Program de Guvernare al PSD, bugetul a sărăcit până de am ajuns să nu mai fie bani pentru pensii și salarii? Mai bine că nu va fi cazul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.