Amalia Gaiță lansează o melodie nouă alături de tinerii de la The...

Amalia Gaiță lansează o melodie nouă alături de tinerii de la The Skywalkers

0
DISTRIBUIȚI
Amalia Gaiță lansează o melodie nouă alături de tinerii de la The Skywalkers

Solista timișoreană Amalia Gaiță pregătește lansarea unui nou cântec, de această dată alături de ea aflându-se tinerii de la The Skywalkers.

„«Land for mind to play» este un cântec nou în colaborare cu tinerii de la The Skywalkers, pe care i-am urmărit cu mare atenție de ceva vreme încoace. Ideea mi-a venit relativ curând, din dorința de a colabora cu noua generație de muzicieni, tineri care mă inspiră prin ambiția și determinarea lor, prin talentul și dăruirea pe care o au față de muzică. Am compus cântecul cu gândul la conexiunea profundă pe care o avem cu natura, temerea de a o pierde.


Am simțit nevoia ca un astfel de mesaj să se exteriorizeze prin spiritul pur, de copil, care nu a uitat încă importanța lucrurilor simple. Asta mi-a asigurat ideea de autenticitate, un dialog sincer între om și natură. Unul și același lucru. Timbrul special al lui Thea m-a cucerit instant când am auzit-o cântând la o conferință de vocal training de la Ambasada, iar Raluca, bassista formulei, m-a impresionat prin precizie și inovație. The Skywalkers au primit cu mare deschidere și entuziasm invitația mea, astfel că am ajuns să îi cunosc de aproape și pe Raul și Matei, chitara și toba din trupă, tineri, cu poftă de muncă și talent cât incape. Cu ajutorul lui Vlad, chitaristul meu, am organizat repetiții și seri cu muncă multă și creativă. Când am simțit cu toții mesajul cântecului și ne-am adunat toate uneltele interioare și exterioare spre a-l reda cât mai bine, am intrat în studio, unde am lucrat din nou, cu Lukinich Attila, la înregistrări, mix și master. De 1 iunie, lansăm videoclipul piesei Land for mind to play, filmat la Misc, un spațiu fresh și creativ, care ne-a primit cu căldură“, ne-a declarat solista.

Albumul de debut al solistei timişorene Amalia Gaiţă, Melting Sun, a fost lansat printr-un concert extraordinar care a avut loc la Reflektor Venue. Discul numit Melting Sun este prezentat ca fiind un material vibrant, colorat, care aduce la un loc 11 teme, 11 stări, pornind de la piese energice, ca „Rudy Laughs”, până la calmul „Moon starter” sau „Return to you”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.