Profesoară acuzată că are o relație cu un elev de 16 ani....

Profesoară acuzată că are o relație cu un elev de 16 ani. Poliția Timiș și Inspectoratului Școlar au deschis o anchetă

1
DISTRIBUIȚI

Scandal uriaș într-o unitate de învățământ din județul Timiș. Două anchete au fost deschise de polițiștii din județul Timiș și de către Inspectoratul Școlar Timiș după ce o mamă a depus plângeri împotriva profesoarei de limba română a fiului său, despre care spune că are o relație amoroasă cu adolescentul.

Inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că mama unui elev de 16 ani, înscris la Liceul din orașul Făget, a venit, ieri, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș pentru a reclama faptul că profesoara de limba română a fiului său, o femeie căsătorită, în vârstă de 36 de ani, ar avea o relație amoroasă cu acesta de câteva luni.

“Mama elevului a fost la Inspectoratul Școlar Timiș ieri, a purtat o discuție cu mine, a lăsat o petiție, o sesizare și a adus, pe lângă petiție și sesizare, câteva extrase din mai multe mesaje care par să fie de pe un canal de comunicare Whatsapp între o persoană de sex feminin și o persoană de sex masculin.


Noi, din mesajele pozate, nu ne putem da seama cu certitudine că este vorba de un cadru didactic. Într-adevăr, este acuzată o profesoară titulară de limba și literatura română că ar fi întreținut relații cu fiul dumneai, nu a spus relații sexuale, ci că ar fi avut o relație nu neapărat intimă, ci pur și simplu sufletească, o relație între un cadru didactic și un elev minor”, a afirmat Aura Danielescu.

Inspectoratul Școlar Timiș a sesizat unitatea de învățământ la care profesoara predă, solicitând să se constituie de urgență o comisie de cercetare disciplinară prealabilă care să cerceteze faptele prezentate de mama adolescentului.

“Dacă se dovedește în urma cercetării că într-adevăr cadrul didactic se face vinovat de un astfel de comportament, în urma raportului întocmit de comisia de cercetare disciplinară prealabilă, Consiliul de Administrație al unității de învățământ va aplica măsuri în consecință, în funcție de gravitatea faptei”, a explicat Aura Danielescu.

Astăzi, mama elevului de 16 ani a depus o plângere și la Poliția orașului Făget împotriva profesoarei.

“A fost înregistrată o plângere la Poliția orașului Făget și se efectuează verificări”, au arătat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Este foarte ciudat ca la 16 ani raspunzi penal dar nu ai voie sa iubesti.Pentru ca se gasesc niste puritani d ecarton care accepta relatiile homosexuale ca find firesti dar nu accepta ca un baiat de 16 ani poate iubi o femeie mai matura.
    Uitati-va in oglinda si o sa vedeti ipocrizia la fata.
    Si nu,nu e acelasi lucru .Comparatia cu relatia dintre o fata de 16 ani si un barbat de 35 nu e corecta.Nu e acelasi lucru din mai multe motive.Unu ar fi ca in majoritatea cazurilor un barbat bde 35 de ani profita de o fata de 16 ani.Ceea ce invers nu este valabil.O femeie matura doar se bucura de un partener tanar ,nu profita.
    Felicitari biete.Te invidiez.La varsta ta nu am avut curajul tau.
    Iar voi presa ,,deontoloaga,, mai incet cu pianul pe scari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.