Anunț de ultimă oră al companiei TAROM: trei curse noi, ”de calibru”,...

Anunț de ultimă oră al companiei TAROM: trei curse noi, ”de calibru”, de pe aeroportul din Timișoara, de la 1 iulie

0
DISTRIBUIȚI

Compania TAROM propune, din această vară, noi rute de zbor de pe aeroportul din Timișoara. Este vorba despre Timișoara-Paris, Timișoara-Stuttgart și Chișinău-Timișoara, care vor deveni operaționale începând cu 1 iulie. Compania aeriană anunță și alte rute interne noi: Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart și Constanța-Chișinău, potrivit aeronews.ro.

“Ceea ce ne menține competitivi și activi în piață este tocmai dorința de a dezvolta noi orizonturi pentru pasagerii noștri.


TAROM a pregătit șase rute noi către destinații cerute de pasagerii din România. Avem două obiective: în primul rând vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj, Sibiu sau Constanța. În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei TAROM. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate de TAROM, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasagerii noștri”, a subliniat Wilhelm-Werner Wolff, CEO TAROM.

”Dezvoltarea flotei TAROM cu două Boeing-uri 737-800, care vor sosi in iunie, a atras după sine o creștere a numărului de rute pentru pasagerii noștri. Am țintit atingerea unor destinații cu potențial pentru pasagerii români din Banat și Ardeal, în Germania și Franța. În același timp, reiterăm faptul că în Anul Centenarului României, “TAROM unește” nu este numai un slogan, ci o strategie foarte clară de a aduce mai aproape românii de pretutindeni. Zborurile noi pe care le operăm din capitala Moldovei, Chișinău sunt dovada vie a faptului că România 100 este mai mult decât un simbol pentru TAROM”, a mai spus Wolff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.