ASU Politehnica ar putea ataca suferinda Foresta tot cu ”garda tânără”. Antonio...

ASU Politehnica ar putea ataca suferinda Foresta tot cu ”garda tânără”. Antonio Foale e încrezător în ciuda câtorva absențe notabile

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” încearcă să-și găsească motivația pe un final de sezon fără o miză foarte mare. ASU Politehnica întâlnește mâine ”cenușăreasa” Foresta Suceava, grupare care riscă să retrogradeze. Gazdele nu au nici acum lotul complet, dar ”principalul” Antonio Foale are mare încredere în tinerii din club.

”Va fi un meci dificil, greu, dacă noi nu ne luăm toate măsurile pentru acest joc. Foresta e o echipă incomodă, vine după puncte, se poate închide, să creeze probleme, totul depinde de noi. Dacă noi jucăm și ne creăm ocazii de gol, să marcăm, ne putem face meciul ușor. Și bineințeles să nu subestimăm adversarul”, a declarat Antonio Foale.

Acesta a subliniat că echipa sa a făcut un meci bun și la Știința Miroslava, deși nici el nu a efectuat deplasarea din cauze medicale. ”Situația a fost destul de grea, dar am plecat cu încredere, băieții care au fost au arătat că se poate.


Lotul e valoric echilibrat, oricare dintre jucătorii mei poate să evolueze etapa asta titular iar apoi să fie pe bancă… A fost ghinion cu golul luat in minutul 92, care a făcut și diferența pe fondul nostru bun. Vorbeam cu colegii mei și pe ce-am văzut pe filmare, ne-am creat ocazii mari iar ocaziile se răzbună”, a mai spus Foale.

Timișorenii nu vor miza sigur mâine pe Florin Lazea, accidentat la picior, iar Alin Ignea acuza o stare de rău și a consultat un medic neurolog. Predescu ar putea absenta din nou deoarece de abia a început pregătirea normală după o accidentare.

Antonio Foale ar putea astfel arunca în luptă și juniori din generația 2003. ”O să mizăm pe Gașpar, Borbei chiar, aproape și Ursu, o să vedem. Îmi plac jucătorii care au sânge…”, a conchis acesta.

”E un meci dificil cu o echipă imprevizibilă. Vor să iasă de acolo și vin probabil cu gândul de a câștiga. Noi dacă ne luăm toate măsurile vom câștiga. Ce a fost la Miroslava cred că a fost o întâmplare. Trebuie să avem o atitudine potrivită”, a spus și Ionuț Coadă, mijlocaș care ar putea fi în teren din primul minut.

”Probabil contează prima și ultima impresie. Trebuie să terminăm la fel de bine campionatul. Pe parcurs au intervenit situații mai puțin bune, dar au venit și cele bune, le-am depășit pe cele rele prin spiritul echipei”, a conchis tânărul jucător.

”Va fi un meci greu. Ei își joacă șansa de a rămâne in Liga a II-a. Sper să fie un meci bun, eu personal îmi doresc să joc și, de ce nu, să marchez dacă intru. M-am obișnuit, e un grup foarte unit, m-au primit bine. E un nivel mult mai ridicat, jucători mai buni, profesioniști, care au evoluat și în ligile superioare”, a spus și Alex Gașpar, unul dintre cei mai talentați puști ai Centrului de copii și juniori alb-violet.

Partida ASU Politehnica – Foresta Suceava se dispută mâine, de la ora 18.00, în runda 35 a Ligii a II-a. Bucovinenii sunt ”lanternă” între echipele rămase în competiție, cu doar 33 de puncte acumulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.