ASU Politehnica întâlnește Snagovul cu gândul la îndeplinirea obiectivului inițial. Ce spune...

ASU Politehnica întâlnește Snagovul cu gândul la îndeplinirea obiectivului inițial. Ce spune antrenorul Antonio Foale despre concentrarea elevilor săi

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au rămas doar cu motivația unei poziții mai bune în clasament la finele ediției 2017-18. ”Principalul” Antonio Foale încearcă să-și țină elevii în priză pentru duelul de sâmbătă, cu Sportul Snagov, practic o vecină în ierarhia B-ului. Deocamdată ASU Politehnica nu a primit nicio veste oficială de la FRF după meciul abandonat la Șiria, eveniment care i-a afectat pe unii jucători.

Timișorenii au pierdut în tur cu ilfovenii pe un teren impracticabil, scor 0-1. Pe ”Știința” condițiile vor fi cu totul altele, e de așteptat în schimb un disconfort cauzat de căldură. Antrenorul alb-violeților spune că elevii săi trebuie să-și menține concentrarea pentru obiectivul inițial, clasarea în primele zece formații. Dacă FRF-ul o va depuncta pe ASU Poli, adversarul de poimâine s-ar afla practic la doar un punct în spatele ”Băieților în ghete”.

”Mă aștept la un joc greu, e o echipă de la jumătatea clasamentului. Două locuri în spate. Nu a marcat prea mult, nici nu a primit prea multe goluri. Îl pot considera un joc dificil, dar având in vedere că și băieții noștri au avut timp să-și revină psihologic, pentru că am fost puțin incărcați, am toată încrederea că vom arăta fotbal sâmbătă… E important să-i ținem in priză, vrem să ne indeplinim obiectivul de la începutul campionatului.


Oricine a fost pe bancă, oricine va intra, va da totul. O să mizez pe jucătorii de care am nevoie să câștig meciul”, a declarat Antonio Foale.

Deși și-a arătat încrederea în Deian Sorescu, mijlocașul care a semnat cu Dinamo, Toni Foale a admis că în meciul precedent prestația acestuia nu a fost la standardele cu care a obișnuit. Lucru remarcat de suporteri. ”Până la urmă e un ajutor reciproc, am avut discuții cu Sorescu și la pauza jocului trecut. Într-adevăr a fost mai deconectat, dar eu pun asta pe seama incărcăturii psihologice ce i-a afectat pe mai mulți. Nu putem pune rezultatul pe concentrarea lui, a fost o intâmplare”, a spus Foale.

”Mai sunt cinci jocuri, poate cel de sâmbătă e unul dintre cele mai importante din punct de vedere al clasamentului. Dacă vom obține o victorie ne vom distanța de Snagov. Credem că putem obține victoria, suntem bine fizic și psihic și sperăm ca suporterii să fie alături de noi până la final… Atmosfera e bună de când am venit eu, sunt jucători de caracter, care își fac treaba”, a adăugat Florin Lazea, unul dintre jucătorii pe care ASU Poli pare să mizeze mai mult pe final de campionat.

”Meciul de sâmbătă e important pentru noi, mai ales dacă obținem victoria, am rămâne sigur în 1-8. Snagovul și-a schimbat echipa, au legat victorii importante. Sperăm ca noi să câștigăm și să ne impunem la toate capitolele”, a conchis și Răzvan Ghinescu.

Ieri, la FRF, a avut loc o ședință la Comisia de Disciplină și Etică, în care au fost chemați, de la ASU Poli, managerul sportiv Marius Cociu, team-managerul Zoltan Feher, respectiv delegatul lui UTA, Claudiu Drăgan, pentru a da explicații în legătură cu evenimentele de la meciul abandonat de la Șiria. Deocamdată nu s-a anunțat vreo decizie în urma citării celor trei.

Partida ASU Politehnica – Sportul Snagov se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, pe arena ”Știința”, în etapa a 33-a a Ligii a II-a. Ilfovenii ocupă locul 9, cu 44 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.