Atenție, cad pietre… de pe podul Michelangelo! Ce amenzi au luat doi...

Atenție, cad pietre… de pe podul Michelangelo! Ce amenzi au luat doi tineri care și-au găsit o metodă de distracție periculoasă

0
DISTRIBUIȚI

S-au distrat aruncând cu pietre de pe Podul Michelangelo, punând în pericol trecătorii. Este vorba de doi tineri în vârstă de 17 ani, din Timișoara și din localitatea Lenauheim, care au fost prinși, zilele trecute, de polițiștii locali în urma unei sesizări făcute de un cetățean.


Aceștia au fost sancționați cu amenzi de câte 200 de lei, deoarece prin gestul lor exista riscul ca alte persoane care treceau prin zonă să fie rănite, explică reprezentanții Poliției Locale Timișoara, într-un comunicat emis astăzi.

Timișorenii sunt atenționați că, potrivit legii, aruncarea asupra unei persoane, construcții sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanțe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corosive sau care murdăresc, dacă nu s-au produs vătămări ale integrității corporale sau sănătății ori pagube materiale, se sancționează cu amendă între 100 și 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.