Atenție, timișoreni: încep lucrările de reabilitare a Podului Dragalina, circulația tramvaielor spre...

Atenție, timișoreni: încep lucrările de reabilitare a Podului Dragalina, circulația tramvaielor spre gară va fi oprită

0
DISTRIBUIȚI

podul stefan cel mare

Începe șantierul în zona Iosefin, unde podurile Dragalina și Eroilor vor fi reabilitate. Deocamdată, doar firma care a câștigat licitația pentru modernizarea Podului Dragalina este pregătită să intervină, începând de mâine.


Astfel, Societatea de Transport Public Timișoara anunță că tramvaiele nu vor mai ajunge la gară.

„Având în vedere începerea lucrărilor de reabilitare a podului «Ștefan cel Mare» de pe bd. General Ion Dragalina, Societatea de Transport Public Timișoara anunță modificarea traseelor liniilor de tramvai 1, 8 și 9. Astfel, începând de mâine, 24.05.2018, liniile 1 și 8 nu vor mai circula de la Piața Mocioni către Gara de Nord, ci vor avea capătul de linie în bucla din Dâmbovița. De asemenea, tramvaiele de pe linia 9 vor reveni la vechiul traseu și anume, AEM – Dâmbovița și retur. Publicul călător va putea folosi liniile de troleibuz 11, M11, 14, M14 și 18, precum și liniile de autobuz Expres 1 și Expres 3 + 3 pentru a se deplasa către și de la Gara de Nord”, se arată într-un comunicat de presă al STPT.

Deocamdată, nu se știe când vor începe lucrările și la Podul Eroilor. Lucrările la Podul Dragalina vor fi realizate de Tehnodomus SRL și vor costa 5,3 milioane de lei, fără TVA, iar cele de la Podul Eroilor vor fi realizate de Superconstruct SRL și Pod Construct SRL, în schimbul sumei de 3,1 milioane de lei. Cele două poduri ar urma să fie modernizate în cel mult zece luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.