Bază sportivă de peste cinci milioane de euro în zona Lipovei. Primăria...

Bază sportivă de peste cinci milioane de euro în zona Lipovei. Primăria Timișoara organizează dezbatere publică

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara chemă locuitorii din zona Lipovei să participe la o dezbatere publică pe tema unui proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru realizarea unui complex sportiv. Valoarea investiției se ridică la peste cinci milioane de euro, iar în primul complex sportiv de cartier din Timișoara, aflat în zona Lipovei, ar urma să se realizeze un bazin de înot acoperit, un bazin de înot în aer liber, terenuri de tenis, precum și un teren multifuncțional. Municipalitatea și-a propus să construiască complexul de milioane de euro la intersecția străzilor Verde cu Silistra.

Timișorenii interesați să facă propuneri cu privire la studiul de fezabilitate sunt invitați miercuri, 6 iunie, de la ora 16.00, în sala de ședințe a consiliului local, unde este organizată dezbaterea publică.


„Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa de e-mail camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 06.06, ora 14.00. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, transmite Primăria Timișoara.

Din raportul de specialitate privind aprobarea studiului de fezabilitate aferent acestui obiectiv de investiții aflăm că noul complex sportiv va fi realizat pe un teren de peste 11.000 mp și va fi alcătuit dintr-un bazin semi-olimpic acoperit cu șase culoare, în lungime de 25 metri, pentru competiții și agrement, un bazin semi-olimpic descoperit, două terenuri de tenis în aer liber, un teren multifuncțional în aer liber, prevăzut cu nocturnă și o zonă verde. De asemenea, ar urma să fie realizate și peste 100 de locuri de parcare. Totodată, în complexul sportiv vor fi amenajate și o sală de fitness și o saună.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.