BC SCM Timișoara a cedat la scor în primul duel cu Steaua...

BC SCM Timișoara a cedat la scor în primul duel cu Steaua din play-off. Bănățenii au fost conduși de gazde de la un capăt la celălalt

0
DISTRIBUIȚI

”Leii din Banat” au început cu stângul lupta pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale. BC SCM Timișoara a fost învinsă clar de către CSM Steaua, scor 89-67, în prima întâlnire din play-off dintre cele două. Următorul joc se dispută peste două zile, tot la București.

Timișorenii au început practic de la 0-8 și au fost conduși cu 15 puncte diferență în primul sfert (5-20), unul încheiat cu scorul de 20-8 pentru Watson și compania.


În sfertul 2 lucrurile păreau să se înrăutățească pentru oaspeți. Tabela a indicat un îngrijorător 33-16, dar pe finalul reprizei bănățenii au recuperat puncte importante iar pe sirena care anunța pauza Popa Calotă a redus diferența la doar șase puncte: 31-37.

În sfertul 3 Jeremic, fără realizări deosebite până atunci, a reușit o triță care a făcut ca BC SCM și CSM Steaua să fie despărțite doar de cinci puncte (49-54). Gazdele și-au adjudecat însă în cele din urmă și această ”secvență” a partidei având 61-53 înaintea ultimului sfert. Oaspeții nu au reușit să răstoarne tabela în ultimele minute, ba mai mult ”prăpastia” s-a căscat la +20 când mai erau două minute și jumătate din meci. Iar lucrurile au devenit clare apoi: 89-66 pentru gazde. Oaspeții au mai reușit doar un punct în încheiere.

Pentru BC SCM Timișoara au punctat: Diaz (14 puncte), Jeremic (13), Mijajlovic (9), Popa Calotă (7), Stevanovic (7), Komatina (6), Burdgess (6), Tohătan (3) și Drăgușin (2). Coșgheterul gazdelor și al partidei a fost Jonte Flowers, cu 26 de puncte.

Meciul 2 dintre cele două va avea loc tot la București, sâmbătă, de la ora 17.00. Se califică mai departe echipa care câștigă cele mai multe jocuri în sistemul trei din patru, în caz de egalitate după patru jocuri duelul decisiv va fi programat tot pe terenul Stelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.