Boboci de rață sălbatică, salvați după ce mama le-a fost atacată de...

Boboci de rață sălbatică, salvați după ce mama le-a fost atacată de câini fără stăpân FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-716636623">

O acțiune de salvare mai puțin obișnuită s-a desfășurat, ieri, în zona platformei industriale Freidorf din Timișoara, în apropiere de malul râului Bega.

Reprezentanții ISU Banat și ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș au fost anunțați că opt boboci de rață sălbatică sunt blocați sub un cântar industrial auto după ce cloșca fusese atacată de câini fără stăpân.

„Comisarii GNM s-au deplasat imediat la faţa locului şi în urma intervenţiei de degajare efectuate de ISU Timiş, au fost recuperați și salvaţi opt boboci raţă sălbatică (sp. Anas platyrhynchos). Exemplarele au fost preluate de comisarii GNM CJ Timiş şi predate spre a fi îngrijite către Centrul de Salvare, Reabilitare şi Îngrijire a Păsărilor Rănite din cadrul Grădinii Zoologice Timişoara. Acum beneficiază de îngrijiri de specialitate, fiind adăpostite în habitatul specific existent în cadrul Grădinii Zoologice Timişoara până la redarea în mediul natural”, a comunicat Garda de Mediu Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.