Ca-n filme: un polițist din vesul țării a salvat două persoane de...

Ca-n filme: un polițist din vesul țării a salvat două persoane de la sinucidere, la distanță de o lună. Vezi întâmplările incredibile

0
DISTRIBUIȚI

Un polițist din vestul țării a trecut printr-o întâmplare demnă de filmele de acțiune. Agentul-șef adjunct Cosmin Creți, de la Postul Comunal Șiria, din județul Arad, a reușit să salveze o femeie, de 58 de ani, care a vrut să se sinucidă.

Totul s-a petrecut în localitatea arădeană Galșa, la începutul săptămânii, iar astăzi informațiile au fost făcute publice.


La postul de poliție din sat a sunat telefonul, iar la capătul firului era vocea unei femei care anunța că intenționează să-și ia viața. Deși nu și-a dezvăluit identitatea, polițistul care a preluat apelul disperat a reușit să afle despre cine este vorba și a plecat de urgență înspre casa femeii. Încă de pe stradă a simțit miros puternic de gaz, astfel că, după ce nu a primit niciun răspuns șa bătăile la ușă, a intrat în casă și a scos-o pe femeie afară. Apoi a deschis ușile și geamurile și a oprit aragazul. Polițistul a solicitat apoi un echipaj medical la fața locului.

Interesant este că nu e pentru prima oară când agentul arădean salvează pe cineva de la un asemenea gest. În urmă cu mai bine de o lună, același polițist a întrerupt în ultima clipă o tentativă de sinucidere, în Șiria. De data asta, cea care a sunat a fost fiica victimei, care le-a spus polițiștilor că tatăl său dorea să-și încheie socotelile cu viața. Cosmin Creți a răspuns apelului și, când a ajuns acasă la bărbat, l-a găsit cu lațul în jurul gâtului. A reușit să-l prindă și să taie cablul cu un briceag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.