Artistul timișorean Călin Lupu: „Piesele mele, în majoritate, se nasc de la...

Artistul timișorean Călin Lupu: „Piesele mele, în majoritate, se nasc de la o chitară acustică și o voce într-o cameră“. Vezi VIDEO cu noua lui piesă

0
DISTRIBUIȚI
Călin Lupu a lansat un nou videoclip

Călin Lupu, unul dintre artiştii cunoscuţi melomanilor care participă la concertele desfăşurate în Timişoara, a filmat un nou videoclip la piesa Burn this house down, melodia fiind cel de-al doilea clip oficial al artistului.

„Piesa s-a filmat la Hotel Restaurant Stejarul la Bazoșu Nou. Scriam o piesă și m-am gândit cum ar fi dacă aș scrie despre o situație în care chiar dacă e despre despărțire mesajul să fie pozitiv… gen viața merge înainte și lucrurile se întâmplă exact cum ar trebui să se întâmple.


Melodia e produsă de Răzvan Mărcuci. Pregătesc un album, dar nu mă grăbesc. Vreau ca discul să fie bine făcut și produs cu piese interesante fiindcă o să fie sufletul meu acolo. Ne-am apucat deja de cea de-a treia piesă care va fi în limba română. Piesele mele în majoritate se nasc de la o chitară acustică și o voce într-o cameră. Până în ziua de azi e modul meu preferat de a compune. După aia merg cu piesa în studio și începe producția. Încerc să fac piese care după ce le dezbraci de toate elementele să sune bine acustic. Îmi place când oamenii îmi spun că se regăsesc în piese. Cred că e cel mai fain compliment care îl poți primi ca songwriter“, spune Călin Lupu.

Fostul participant la concursul Vocea României se concentrează de ceva vreme pe creearea unor compoziţii proprii şi a lansat anul trecut primul său videoclip, care poartă numele de Angels With Dirty Wings.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.