Cum se folosește administrația Robu de Colterm pentru mușamalizarea unor afaceri VIDEO

Cum se folosește administrația Robu de Colterm pentru mușamalizarea unor afaceri VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Avocatul Carmen Obârșanu a comentat, la emisiunea PRESSALERT LIVE, problemele referitoare la legalitatea cu care acționează administrația condusă de Nicolae Robu atunci când vine vorba de interesele orașului. Ieri, Primăria Timișoara a dat de urgență o clădire neintabulată ca sediu pentru administrația canalului Bega.

Astăzi consilierii locali au fost din noi chemați pentru ședința de plen pentru ca situația să fie remediată. „Eu am auzit că spune că ar fi fost în patrimoniul Timișoarei. Cum îl țineau dacă nu era identificat în cartea funciară? Cum s-a constituit dacă nu a fost înscrisă în cartea funciară? Cu ce titlu o ține dacă nu are carte funciară?”, a întrebat retoric avocatul Carmen Obârșanu, care este de părere că „e o debandadă totală în Primăria Timișoara”. Invitata și-a susținut punctul de vedere, spunând că „pe lângă poliție e făcută o construcție cu mai multe etaje fără acces la domeniul public, cu încălcarea oricărui regulament de urbanism.


Cine este proprietarul acelui imobil pe care primăria se face că nu-l vede? Nu s-a dat dreptul la servitute și tot s-a construit”.

Carmen Obârșanu nu a menajat administrația Nicolae Robu nici atunci când a venit vorba societatea de salubrizare a Timișoarei. „Cu acest Retim știu dintr-o sursă sigură. Înainte de administrația Robu s-a stabilit intrarea unor persoane notabile în structura sa. Nu s-au căutat persoane cu coloană vertebrală. Întrebarea a fost pusă unor notabili ai orașului: «vreți să scoateți niște bani?». A fost o perioadă, s-au scos niște bani, apoi a fost preluat de oamenii administrației Robu. Și aceștia s-au gândit apoi să scoată și mai mulți bani și așa s-a organizat acest Retim”, a declarat avocata

Întrebată care crede că va fi atitudinea lui Nicolae Robu față de Retim, Carmen Obârșanu a menționat succint că „va fi un oportunist. Nu va fi apărător sau acuzator, ci oportunist. Se vede clar un interes, niciodată nu o să-l vedeți pe Robu că pierde ceva fără a avea o dorință în acest sens. Îl cunosc, am lucrat cu el, lucrez cu oameni care-l cunosc mai bine decât mine”.

Nu ar fi singura instituție folosită pentru alte interese ascunse crede Obârșanu. „Să vedeți cu Colterm. Se încearcă mușamalizarea unor afaceri. Știți câte fiice de anchetatori sunt angajate acolo? Fiice de polițiști și procurori. Filip, fiica procurorului general adjunct este la Colterm, dar și fiica fostului comisar șef de la DNA. Doamna Filip a recunoscut, am întrebat-o direct”, a declarat avocatul Carmen Obârșanu, care crede că astfel de mișcări „pot funcționa pe o perioadă, nu pe toată viața, dar poate fi prea târziu să se recupereze ceva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.