Ce va apărea în mijlocul spațiului verde din Piața Bălcescu

Ce va apărea în mijlocul spațiului verde din Piața Bălcescu

0
DISTRIBUIȚI

piata balcescu

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a anunțat, ieri, că mai multe zone din oraș vor fi înfrumusețate cu fântâni ornamentale. Printre locurile vizate se numără și Piața Bălcescu, unde este planificat să fie realizată o astfel de fântână ornamentală chiar în mijlocul spațiului verde din intersecție.

Potrivit primarului Timișoarei, au fost scoase la licitație studiile de fezabilitate necesare amenajării fântânilor, termenele de depunere a ofertelor fiind până la sfârșitul lunii iunie.

“Vă spuneam că mai multe licitații s-au desfășurat cu succes. Una se referă la studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiții execuție fântână ornamentală în Piața Bălcescu.


De fapt, s-a finalizat acțiunea de postare pe SEAP, că durează foarte mult până ajung pe SEAP documentațiile. Termenul de depunere a ofertelor este 21 iunie. Mai facem o fântână ornamentală pe Iuliu Maniu, unde termenul de depunere a ofertelor este 25 iunie. O altă fântână ornamentală în Calea Lipovei, termenul de depunere a ofertelor este 27 iunie. O altă fântână ornamentală facem în zona Selgros, termenul de depunere a ofertelor este 26 iunie, și o alta va fi în zona Praktiker, termenul de depunere a ofertelor este 20 iunie. Iată o mulțime de fântâni care, pe de o parte, vor da un farmec în plus orașului, reprezintă elemente de înfrumusețare importante, pe de altă parte contribuie și la îmbunătățirea parametrilor aerului în zonă”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai anunțat că a continuat politica de desființare a gardurilor, inclusiv a celor vii din jurul parcurilor. Recent, a fost desființat gardul viu de la Parcul Pădurice.

“Era păcat să treci pe str. Mareșal Prezan, o stradă foarte circulată, și să nu vezi minunăția de trandafiri și alte flori din Parcul Pădurice. Am fost în zonă și era plin de lume, se vedea super acum, în toată splendoarea sa acest parc”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.