Cedric Hanriot, laureat al premiului Grammy, susține două concerte în Timiș...

Cedric Hanriot, laureat al premiului Grammy, susține două concerte în Timiș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Francezul Cédric Hanriot, muzicianul francez care se poate mândri, printre altele, și cu câștigarea unui premiu Grammy, va susține două concerte în zona noastră săptămâna viitoare, unul la Timișoara și altul la English Pub din Lugoj, acesta din urmă fiind inclus în cadrul Festivalului Lugoj Clasic.

Cedric Hanriot este laureat al Premiilor Grammy pe anul 2015, la categoria ”Jazz Vocal”, pentru colaborarea cu artista Diane Reeves, la opt din cele 12 piese ale albumului ”Beautiful Life”.


Pianistul francez a colaborat într-o serie de proiecte și este cunoscut pentru compozițiile sale în domeniul jazz, jazz fusion, hip hop, funk, latin jazz, electronic și pop.

Artistul a colaborat de-a lungul anilor cu nume ca Dianne Reeves, John Patitucci, Gregoire Maret, Terri Lyne Carrington, Donny McCaslin, Clarence Penn, Jeff Ballard, André Ceccarelli, Gregory Porter, Lalah Hathaway, Raul Midon, Lizz Wright, Chaka Khan, Natalie Cole, Jaguar Wright, Lulu Gainsbourg, George Duke, Robert Glasper, Richard Bona, Esperanza Spalding, Meshell Ndegeocello sau Regina Carter.

Cedric Hanriot a fost beneficiar al unei Burse Fullbright pentru studii muzicale la Berklee College of Music din Boston – SUA.

Alături de el la spectacolele din România se vor afla Bertrand Bernard – bass și Thomas Delor – tobe.

Cédric Hanriot Trio va concerta în Timișoara miercuri, 30 mai, de la ora 21.00, la Taverna, iar biletele pentru acest eveniment costă 45 lei. Joi, 31 mai, artiștii vor susține un concert la English Pub din Lugoj, cu începere de la ora 20.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.