Cele mai noi tendinţe din domeniul mobilierului şi amenajărilor interioare, prezentate la...

Cele mai noi tendinţe din domeniul mobilierului şi amenajărilor interioare, prezentate la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-792770157">

O vizită făcută în aceste zile la Centrul Regional de Afaceri vă poate da idei și soluții practice dacă aveți planuri să vă amenajați casa. Aici are loc o nouă ediţie a două dintre cele mai vizitate evenimente promoţionale organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, Expo Universul Casei Tale si Expo Mobila. Mobilier de toate felurile, materiale pentru amenajări interioare, dar şi sfaturi bune pentru vizitatori, toate sunt oferite cu generozitate de cele 40 de firme prezente la acţiune cu standuri. Este vorba despre producători, distribuitori și reprezentanţe ale unor brand-uri internationale din România.

„Ediţia de primăvară a Expo Universul Casei Tale şi Expo Mobila va fi deschisă până pe 20 mai, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt prezente aproape 40 de firme din întreaga Românie, producători de prestigiu, cu renume, exportatori cu experienţă din domeniul producţiei de mobilier, dar şi companii care activează în domeniul amenajărilor interioare şi exterioare. Publicul care ne va trece pragul va putea sa achiziţioneze pe loc, să facă comanda sau chiar să contracteze piese de mobilier deosebite, la preturi promoţionale”, a declarat Roxana Bonchis, organizatorul expozitiei.

Expoziţia poate fi vizitată în aceste zile, programul este până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00, respectiv duminică de la 10.00 la 18.00. Intrarea este liberă pentru public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.