Concurs de alergare într-un peisaj de poveste, aproape de Timișoara: „Pe lut,...

Concurs de alergare într-un peisaj de poveste, aproape de Timișoara: „Pe lut, prin frunze de pădure, cu miros de natură, fără ping de smartphone” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: lapetrovaseloinvie.ro

Organizatorii de la Alergotura propun iubitorilor sprinturilor de anduranță o sâmbătă de neuitat, în data de 19 mai, atunci când va avea loc cea de-a IV-a ediție a Trail Run Petrovaselo. Startul competiției de trail, pe traseu de deal, va avea loc în via din localitatea Petrovaselo, aflată la 30 de kilometri de Timișoara, în apropiere de Recaş.

Participanţii se vor putea înscrie la trei probe. Dintre acestea, tura scurtă, de 5 kilometri, probă denumită Cursa Bendis 5 KM, reprezintă premiera competiţiei, fiind dedicată începătorilor alergării în natură, pe teren accidentat şi, în contextul locaţiei unde se desfăşoară, iubitorilor de vin spumant. Timpul limită de terminare a cursei este de o oră. Cursa Ovaş 14 KM îi va purta pe participanţi printre viile Cramei Petrovaselo, între localităţile Petrovaselo şi Cralovaţ, dar şi prin pădurea de lângă sat. Traseul are o diferenţă de nivel de 275 de metri, fiind o buclă care începe şi se încheie în locaţia Petro Vaselo Winery. Două ore şi jumătate va fi timpul pe care alergătorii îl vor avea la dispoziţie ca să sosească la linia de finish. Cei mai experimentaţi dintre alergătorii pe distanţe lungi se vor întrece în cadrul PV Gran Cru 28 KM, care va reprezenta dublul cursei ce se întinde pe lungimea a 14 kilometri, elementul nou fiind repetarea de două ori a buclei, a doua oară în sens invers. Aici, ceasurile alergătorilor nu va trebui să arate mai mult de patru ore din momentul în care a fost dat startul.

„Pe 19 mai 2018 ieşim pe lut, prin frunze de pădure, cu miros de natură, fără zgomot de maşini, fără bârâit de electronice, fără ping de smartphone”, este îndemnul organizatorilor, prin care alergătorii sunt îndemnaţi să participe la una dintre cele trei curse.


Pentru toate cele trei curse startul va fi dat la 9.30. Până astăzi, la ceva mai bine de două săptămâni distanţă de ziua competiţiei, la start s-au aliniat 385 de alergători. Înscrierile vor fi disponibile chiar şi în ultima zi, iar mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici

Organizatorii stau la dispoziţia şi celor care nu au mijloc de transport din Timişoara către Petrovaselo, participanţii având posibilitatea ca, în schimbul sumei de 15 lei, să se deplaseze la locul de start a competiţiei, dar şi înapoi, în oraş. La sfârşit vor fi premiaţi primii trei participanţi care vor trece linia de sosire, atât la feminin, cât şi la masculin, pentru fiecare cursă, fără să existe categorii de vârstă. Toţi alergătorii care vor reuşi să treacă linia de finish vor primi o medalie, dar toți participanții vor fi recompensați, la sfârșitul evenimentului, cu o petrecere în aer liber.

Sursă foto: lapetrovaseloinvie.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.