Copil de 9 ani, mușcat până la desfigurare de un ciobănesc german...

Copil de 9 ani, mușcat până la desfigurare de un ciobănesc german lăsat liber pe străzi de proprietari. Cum s-a petrecut totul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: specialarad.ro

Un băiat de 9 ani a trecut printr-o întâmplare dramatică, ieri, în timp ce se întorcea de la joacă, în Arad. Copilul a fost atacat de un câine și mușcat până la desfigurare, potrivit site-ului specialarad.ro.

Victima se întoarcea de la joacă, din parcul de pe strada Constituţiei, şi se îndrepta spre locuinţa sa, în jurul orei 20.00. Tatăl băiatului povesteşte, citat de specialarad.ro, că fiul său a fost atacat de câine atunci când trecea prin dreptul casei proprietarului patrupedului şi s-a împiedicat de o piatră. Una dintre vecine a auzit țipetele copilului și a strigat și ea, iar câinele i-a dat drumul.


Băiețelul a fugit spre casă, aflată în apropiere.

La faţa locului au ajuns echipaje din partea IPJ Arad. Copilul a fost internat la secţia de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, muşcat pe tot corpul. „Copilul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu plăgi multiple la nivelul corpului. Cele mai grave sunt la nivelul coapsei drepte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Simina Roz.

Unul dintre cei care au asistat la întreaga scenă a relatat cele întâmplate sub ochii săi. „Am auzit zgomote și țipete și am ieșit la stradă să văd ce se întâmplă. Am văzut câinele cum mușca copilul ăsta, săracul. Apoi am auzit că cineva, o femeie, striga foarte tare la câine, după care cumva copilul a scăpat și a luat-o la fugă spre casă. Să știți că nu câinele ăsta e problema, ci proprietara lui. Femeia e bolnavă, ia medicamente, dar mai și bea. Păi băutura nu se împacă prea bine cu boala ei și cu medicamentele. Bărbatu său bea și el de stinge”, a declarat un vecin conform sursei menţionate anterior. Alţi vecini au confirmat că familia cu câinele agresiv nu este chiar ușă de biserică.

Directorul Gospodăririi Comunale Arad, Tiberiu Ciul, a decis prinderea câinelui şi transportarea sa la Adăpostul de Animale Arad, unde îi va fi decisă soarta. Nu au reuşit, însă, să-l captureze, pentru că a fost lăsat liber pe străzi. Proprietara a fost amendată cu suma de 500 de lei, alegându-se cu dosar penal.

Sursă foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.