Copilul dispărut în apele râului Mureș, căutat în continuare de echipajele de...

Copilul dispărut în apele râului Mureș, căutat în continuare de echipajele de urgență FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1482125767">

Un băiat în vârstă de 15 ani a dispărut în râul Mureș, în seara zilei de 29 aprilie, în zona localității arădene Semlac, și este căutat și acum, o săptămână mai târziu, de echipajul specializat de la ISU Arad.

„Echipajul de căutare a Detașamentului de Pompieri Arad din cadrul ISU Arad continuă și azi operațiunile de căutare a copilului înecat în râul Mureș în zona localitatii Semlac. Căutările se vor executa pana la lăsarea întunericului”, a transmis astăzi ISU Arad.

Vă reamintim că, acum o săptămână, alarma la 112 a fost dată de o persoană care l-a văzut pe adolescent intrând în rău, însă băiatul nu a mai ieșit afară. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad, cu un echipaj de căutare cu patru subofițeri și o barcă. În paralel, poliția l-a căutat pe băiat în localitate, însă fără succes, cea mai plauzibilă fiind varianta nefericită că tânărul s-ar fi înecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.