Crimă teribilă în Timișoara. Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi a încercat...

Crimă teribilă în Timișoara. Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi a încercat să se sinucidă. Cum au descoperit polițiștii totul FOTO UPDATE 2 Cine este tânăra omorâtă

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 26 de ani a fost ucisă în această noapte de soț, după care bărbatul a încercat să se sinucidă. Tragedia s-a petrecut într-un bloc de pe strada Martir Angela Sava, din Calea Girocului, din Timișoara. Polițiștii au aflat de nenorocire în urma unui incident rutier. În jurul orei 4.00, un bărbat de 29 de ani a intrat intenționat într-un stâlp aflat pe Calea Lugojului. Când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul, Sergiu Olteanu le-a spus că și-a ucis soția. Imediat un echipaj s-a deplasat la locuința acestuia, iar agenții au avut parte de imagini de coșmar. O tânără zăcea într-o baltă de sânge, cu un cuțit lângă ea. Din primele informații, cei doi s-au certat, iar băbatul a ucis-o pe soția sa, Elena Raluca Olteanu, cu mai multe lovituri de cuțit în spate. Polițiștii se află acum la fața locului, unde fac cercetări, iar bărbatul este la Spitalul Municipal din oraș, unde este supus unei intervenții chirurgicale.

UPDATE Cadavrul a fost ridicat de polițiști și dus la IML, iar polițișltii au sigilat apartamentul.


Părinții fetei au venit la fața locului, încercând să vadă ce se întâmplă. Oamenii legii i-au condus la secție pentru audieri.

UPDATE 2 Cei doi erau căsătoriți de aproximativ un an. Tânăra de 26 de ani era originară din Târgu Jiu, însă locuia de ceva timp în Timișoara, unde a absolvit Colegiul Tehnic ”Ion Mincu”. Anul acesta, a terminat Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara. Împreună cu soțul său, locuia doar de câteva zile în apartamentul în care s-a întâmplat nenorocirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.