Croazierele cu vaporașul în Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului,...

Croazierele cu vaporașul în Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate. Care sunt tarifele

1
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru iubitorii de natură. Croazierele cu vaporul în Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate în acest sfârșit de săptămână.

Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Județean Caraș-Severin, croazierele pe Dunăre sunt realizate cu vaporașul „Baziaș 1”, care are o capacitate de 50 de locuri.

Plecarea cu nava se face din portul Moldova Veche, din județul Caraș-Severin, pe traseul stânca Babacaia – Cetatea Golubăț și retur pe partea cealaltă a Insulei Ostrov, unde pot fi admirați caii sălbatici.

„Croazierele pe Dunăre, cu catamaranul Baziaș 1, sunt reluate.


Traseul este stabilit pentru două ore, ocazie cu care se va da un tur al fabulosului Ostrov, de unde pot fi admirați caii sălbatici de la Moldova Veche. Totodată, se va vizita Cetatea Golubac și legendara stâncă Babacaia”, a anunțat Consiliul Județean Caraș-Severin.

Potrivit reprezentanților instituției, costul unui bilet este de 40 lei de persoană adultă și 20 lei pentru copii.

Primarul orașului Moldova Veche, Adrian Torma, le-a recomandat turiștilor care își doresc să viziteze Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, să nu rateze o astfel de croazieră cu vaporașul „Baziaș 1”.

„Recomand celui care vizitează Clisura Dunării să nu rateze o astfel de croazieră cu plecare din Portul Moldova Veche și care îți oferă șansa să petreci aproximativ două ore în locul unde Dunărea își începe călătoria către Marea Neagră prin, probabil, cel mai spectaculos defileu din Europa”, a afirmat Adrian Torma.

Nava „Baziaş ”1 a fost cumpărată în anul 2015 de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin în cadrul unui proiect transfrontalier implementat în parteneriat cu Primăria Kladovo, Serbia, şi Consiliul Local Pojejena, în valoare de un milion de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.