Cu TIR-ul prin tunelul Bastionului Theresia din Timișoara FOTO

Cu TIR-ul prin tunelul Bastionului Theresia din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-396165598">

Tot mai mulți șoferi de TIR-uri se fac că nu văd indicatoarele rutiere, astfel că pot fi observați circulând în diferite zone aflate chiar în centrul Timișorei. Unii își încearcă norocul și doresc să treacă prin pasajul Jiul, iar aseară, un șofer a fost surprins în tunelul Bastionului Theresia.

Mai multe imagini în care apare TIR-ul care încearcă să treacă prin tunelul Bastionului Theresia au fost postate pe grupul de Facebook “Nesimțiții traficului din Timișoara”. În fotografii se poate observa cum pe unul din zidurile Bastionului, chiar la intrarea în tunel, este prins un indicator care restricționează înălțimea vehiculelor la 3,3 metri.

Însă șoferul TIR-ului nu a ținut cont de restricție și a intrat în tunel, crezând că poate să treacă. A rămas blocat cu partea din față și a fost nevoit să dea cu spatele pentru a putea ieși. Zidurile Bastionului Theresia nu au avut de suferit.

Bastionul Theresia a fost construit în anul 1734, iar în 2010 a fost reabilitat cu zece milioane de euro, majoritatea fiind bani europeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.